Internet boekhandel Limburg
Image default
Business / Marketing and Advertising

Hoe vaak moet je jouw kleding wassen

Ken je dat, het uitstellen van het wassen van je lieveling kledingstuk omdat je bang bent dat het gaat krimpen in de was? Veel mensen vinden het wassen van kledingstukken niet leuk om te doen omdat ze bang zijn dat het mislukt en hier soms ook geen tijd voor hebben. Het wassen van kledingstukken hoort wel gedaan te worden en een stomerij kan hierbij helpen.

Er bestaan verschillende soorten kleding stukken, en niet  kledingstuk hoeft even vaak gewassen te worden. Hieronder staat een voorbeeld van een schema.

Ondergoed: na iedere draagbeurt
Jeans:         na vijf of zes keer dragen
jassen:        ongeveer 2 maanden
blazers:       na vijf of zes keer dragen
tops:           na een of twee keer dragen (licht eraan hoeveel je transpireert)
Bloes:         na een of twee keer dragen (licht eraan hoeveel je transpireert

Elke persoon is anders de ene transpireert meer dan de anders. Als je veel transpireert is het handig om kledingstukken veel vaker te wassen dan bovenstaand aangegeven is.

Het is enorm belangrijk om uw kleding en andere producten goed te onderhouden, daarbij is het stomen en reinigen van deze producten een zeer belangrijke onderdeel.  Helaas maken veel stomerijen gebruik van reinigingsmethodes die best schadelijk zijn voor de kwaliteit van kleiding. Bij Stomerij Panda is dit niet het geval, zij maken gebruik van Greenearth Cleaning. Dit is een milieuvriendelijke reinigingsmethode die de kwaliteit van kleding behoudt. Zij hebben een verschillende locaties zoals stomerij voorburg.

Stomerij Voorburg kan gordijnen brandvertragend maken en uw kleding waterafstotend maken. Dit kan dus ook met bedrijfskleding gedaan worden, dit is ideaal voor verschillende branches. Stomerij Panda gebruikt van een brandvertragende spray die tot in de meest dichte vezels reikt. Daarnaast heeft stomerij Voorburg de mogelijkheid om kleding te repareren en aan te passen.

De stomerij biedt veel verschillende diensten aan die zeer aantrekkelijk zijn, want zeg nou eerlijk, wat is er nu mooier dan milieuvriendelijk stomen!

http://www.stomerijpanda.nl/