Internet boekhandel Limburg
Image default
Business / Marketing and Advertising

Xantion, een professioneel en vakkundig ICT bedrijf in Barneveld

Op zoek naar een professioneel en vakkundig ICT bedrijf in Barneveld of omgeving? Xantion heet u van harte welkom. Het is cruciaal om uw ICT beheer in veilige handen te stellen en helemaal up-to-date te hebben om dataleks te voorkomen. Niemand heeft zin in onverwachte bezoekers in belangrijke systemen, daarom is het veilig opslaan van uw bestanden absoluut een must! Wij helpen u daar graag bij. Wij vatten direct de koe bij de horens en beginnen met het beveiligen van de belangrijkste ICT gegevens. De creativiteit van onze medewerkers komt hierbij goed van pas, omdat niet altijd alles via een stappenplan verloopt. Als echte vakmensen pakken zij de zaken gedreven en eerlijk aan en zoeken altijd naar een oplossing, ook al is dit niet de meest voordehand liggende oplossing.

Dit ICT bedrijf in Barneveld ontzorgt u volledig

Wij als ICT bedrijf uit de omgeving van Barneveld hebben een aantal kernwaarden opgesteld. Wij vinden namelijk dat ICT makkelijk, transparant en beschikbaar moet zijn voor iedereen. Niemand kan buitengesloten worden aangezien iedereen gebruikt maakt van ICT. Wij hebben dit concept in praktijk gebracht door een vaste prijs per maand te hanteren, in plaats van gebruik te maken van uurtje-factuurtje. Slechts voor €1,95 per werkplek, per dag wordt de beveiliging en beheer van uw volledige ICT geregeld. U hoeft zich geen zorgen meer te maken, wij lossen alles op. Zelfs storingsdiensten vallen in ons beheer. Dat scheelt u weer een hoop kopzorgen en grijze haren. Wie wil dat nu niet?

Wij staan dag en nacht voor u klaar

Xantion uit Ede weet absoluut raadt met al uw ICT problemen. Maak daarom een afspraak met ons. Wij gaan dan zo snel mogelijk met u rond te tafel zitten om alle mogelijkheden te bespreken. Voor vakkundige hulp en betrokken medewerkers bent u bij ons absoluut aan het juiste adres. Ons gevarieerde en creatieve team komt iedere keer weer tot een passende oplossing. Twijfel dus niet, maar neem vandaag nog contact met ons op. Voor meer informatie kunt u ook onze site bezoeken. Wij horen graag van u!