Internet boekhandel Limburg
Image default
Business / Marketing and Advertising

HSV TMP: uw producent bij kunststof spuitgieten

Als u een bedrijf met passie voor kunststof zoekt zit u goed bij HSV TMP. Niet voor niets wordt kunststof populairder en populairder. Kunststof is namelijk een van de meest praktische constructiematerialen en makkelijk te vervormen. Hierdoor is het een beter materiaal dan de standaard constructie materialen als hout en metaal. Met kunststof zijn de mogelijkheden eindeloos. Het is ook nog zeer makkelijk af te werken, oogt modern en is zeer licht. Met onze liefde voor kunststof kunt u dan ook bij ons verscheidene grote kunststof producten laten ontwikkelen voor verschillende branches (denk aan de medische sector, de agrisector, machine- en apparatenbouw, infrastructuur, elektronica, duurzame energie en klimaattechniek). Kom dan ook bij ons voor kinderglijbanen, onderdelen van water-analyse apparaten, vouwstoelen, onderdelen van dakventilatoren, laboratorium centrifuges, tunnelluidspekers, montagesystemen voor zonnepanelen, dashboards voor stratenwals, bedieningsconsoles, kabelgoten voor spoorwegen, medische behuizingen en nog veel meer.

Wat is spuitgieten en waarom is HSV TMP de juiste plek?

Die vraag krijgen we vaker en is erg simpel te beantwoorden. Kunststof spuitgieten draagt bij aan het ontwikkelingsproces van kunststofproducten en vormdelen. Spuitgieten zorgt ervoor dat de kunststof gaat smelten en onder hoge druk ingespoten. Dit proces kan zowel in onze fabriek in Leeuwarden als in Ede plaatsvinden. Doordat de kunststof vloeibaar is geworden kan het makkelijk in de holtes van de matrijs vloeien. Hierna wordt de kunststof hard door het stollen. Voor overige wensen bij het spuitgieten horen wij graag van u, dan regelen we het. Doordat we het milieu belangrijk vinden, zorgen we voor een zo duurzaam mogelijk proces. Wanneer u meer informatie wilt over de productiestappen bij het spuitgieten, kunt u eenvoudig onze website www.hsv-tmp.nl bezoeken. 

Gratis Quickscan

Heeft u al ideeën? Doe dan de gratis Quickscan op onze site en test hoe haalbaar uw ideeën zijn. Uiteraard vindt u op deze site ook meer informatie en onze contactgegevens voor als u met vragen zit: http://www.hsv-tmp.nl/. We proberen onze kennis, ervaring en passie voor spuitgieten te combineren om u zo tevreden mogelijk te maken. Uw tevredenheid is namelijk ons visitekaartje. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over de mogelijkheden van spuitgieten? Bezoek dan snel onze website en neem contact met ons op.