Internet boekhandel Limburg
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een HP Latex printer van Repromat

Alleen met de HP Latex printer is het mogelijk om een ongelimiteerd aantal toepassingen te produceren! Het gehele portfolio kan gewoon aangeboden worden door slechts één printer te gebruiken! Er zijn daarnaast ook een heleboel andere redenen om voor de HP Latex printer te kiezen, niet in de eerste plaats omdat het gewoon een hartstikke goede kwaliteit printer is. Repromat kan wel met zekerheid zeggen, dat het een van de beste modellen grootformaat printers is die we ooit hebben mogen aanbieden aan klanten, we zijn er heel trots. 

De voordelen van de HP Latex printer

Zoals we al net zeiden, een HP Latex printer is bij uitstek geschikt om heel veel dingen met te doen. Een ander groot voordeel is dat de printer zeer eenvoudig is in gebruik, het heeft zelfs online training tools beschikbaar die gratis te bekijken zijn. Dat betekent dat zelfs de grootste digibeet in staat is om deze printer te bedienen. Ieder personeelslid kan het leren. Bovendien hoeft u nooit meer zorgen te maken over de juiste kleurinstellingen, omdat de ICC profielen gewoon online staan. Dat betekent niet meer afdrukken krijgen die veel fletser zijn dan op het computerscherm, of kleuren die gewoon niet mooi geprint willen worden. 

Nog meer voordelen

U dacht dat we klaar waren, maar we hebben nóg meer voordelen van de HP Latex printer. Het kan namelijk zowel binnen als buiten gebruikt worden, dat is handig voor de bouw wanneer bouwtekeningen snel uitgeprint moeten worden op locatie. Ook heeft de Latex ontzettend lage verbruikskosten, waardoor het op de lange termijn vrij veel kosten bespaart ten opzichte van de competitieven apparaten op de markt. Voor de grafische en signing markt is het een groot voordeel dat er verschillende applicatie mogelijkheden zijn. Er kan namelijk op textiel, behang en zelfs offsetpapier geprint worden! Met deze printer kunnen nieuwe markten aangeboren worden, zoals interieur en decoratie. Maak vandaag nog de goede keuze en kies voor de HP Latex printer, die geen gelijke kent. Wij van Repromat zouden u graag adviseren of deze printer voor u geschikt is, en wat eventuele alternatieven zijn.