Internet boekhandel Limburg
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een speciaal dekbed op maat maken voor mijn dochter

Ik heb via de website van dekbedenmatras.nl een dekbed op maat laten maken voor mijn dochter. Ze heeft sinds ze geboren is al veel last van verschillende soorten allergie en eczeem. Met alles moeten met haar oppassen zodat ze geen last krijgt van jeuk of geprikt tijdens het slapen of als ze gewone kleding draagt. we hadden al een keer eerder een dekbed op maat voor haar gemaakt toen ze nog een baby was. Maar nu ze ouder werd, gingen we kijken of een normaal dekbed wel een opties was. Helaas was dat niet het geval en zijn we gaan kijken of we weer eentje konden samenstellen voor haar.

Bepaalde eisen voor het dekbed op maat

Het dekbed op maat maken had wel bepaalde eisen waar het aan moest voldoen. Bijvoorbeeld dat het dekbed van 100% katoen was gemaakt, allergievrij en makkelijk in de wasmachine kon zonder enige moeilijke extra instructies. We hadden de website dekbedenmatras.nl gevonden die dit voor ons kon maken voor een redelijk goede prijs. We hadden eerst een andere aanbieder, maar daar ging de prijs ervan te hoog waardoor we dat aanbod hebben afgewezen. Maar we moesten nog even afwachten of deze website ook onze wensen kon waar maken.

Een perfecte match

We hadden het product besteld bij de website en nu was het afwachten wanneer deze zou binnen komen. Een paar weken later kwam het matras via de post binnen en hij zag er goed uit. Hij voelde erg zacht en fijn aan en we konden niet wachten om hem uit te proberen. Mijn dochter was ook een beetje nerveus ervoor maar ik had er vertrouwen in. De nacht was voorbij en mijn dochter had nergens last van. Ze heeft heerlijk geslapen in haar nieuwe dekbed en ik ben erg opgelucht.

Bekijk het assortiment

Heeft u ook liever een dekbed speciaal voor u gemaakt zoals u hem wilt? Bekijk dan eens de website van dekbedenmatras.nl voor meer informatie over deze diensten die zij aan u kunnen aanbieden en het gehele assortiment die zij aanbieden.