Internet boekhandel Limburg
Image default
Business / Marketing and Advertising

Repromat is uw specialist in grootformaat printen

Repromat heeft de beste producten als het aankomt op grootformaat print- en scanoplossingen. Al meer dan 40 jaar zijn wij een ervaren en deskundig full-service leverancier. Bij ons kunt u terecht voor totaaloplossingen op het gebied van hardware, software, service en alle bijkomstigheden die u nodig kunt hebben.

Grootformaat printen

Dankzij steeds betere opname- en afdruktechnieken, worden de mogelijkheden om levensgroot te printen steeds beter. U kunt bij grootformaat printen is een prachtige uitkomst voor veel verschillende markten. U kunt bijvoorbeeld denken aan instore marketing en winkelpresentatie materiaal, stands op vakbeurzen en congressen, informatiepanelen, reclamebanners en posters, stoepborden, displays, landkaarten, bewegwijzering, abri’s en nog veel meer. Grootformaat printen is dan erg makkelijk, vooral nu de kwaliteit zo omhoog gaat!

Waarom bij Repromat

Repromat is al 40 jaar uw specialist in grootformaat scan- en printoplossingen voor CAD-, GIS-, grafische en sign en display toepassingen. Met onze kennis en ervaring in het verwerken van grootformaat documenten kunnen wij u goed adviseren welke print of scanoplossing de meest geschikte is voor uw probleem. Veel van onze medewerkers werkt al ruim 25 tot 30 jaar bij Repromat en dat kunt u merken. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk betrokken en professioneel. U heeft persoonlijk contact met onze professionals, die met u meedenken en verder kijken dan alleen het product. Zo krijgt u altijd de beste oplossing! U kunt rekenen op goed contact en korte lijnen zodat u snel een print- of scanoplossing krijgt die aansluit op uw behoefte.

Professioneel en modern

Wij kijken constant naar de markt en alle nieuwe ontwikkelingen en trends. Wij zijn op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen die nu plaatsvinden en we spelen dan ook snel in op deze ontwikkelingen. Zo kunnen we snel inspelen op de veranderende behoeften van onze klanten. Zo bieden wij u steeds de meest optimale oplossingen voor uw core-business. Alles is bespreekbaar: we zijn flexibel, modern en professioneel. Immers, de behoefte van vandaag kan anders zijn dan die over een jaar. Onze service stopt echter niet na het installeren van een van onze printsystemen. Onze servicedienst doet meer dan alleen kijken naar het functioneren van het printsysteem. De status van het printsysteem houden wij ook nauwkeurig in de gaten. Zo kunnen wij tijdig aangeven wanneer het tijd is voor nieuwe inkt of een nieuwe printer.