Internet boekhandel Limburg
Image default
Business / Marketing and Advertising

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden

Waarom uw zoekmachine optimalisatie uitbesteden?

Als u uw website of webshop hoog in de Google zoekresultaten wilt krijgen, kunt u niet om zoekmachine optimalisatie heen. Maar hoe pakt u dit het beste aan? Duikt u er zelf in of is uw zoekmachine optimalisatie uitbesteden een beter idee? 

Wat komt er allemaal kijken bij SEO?

Zoekmachine optimalisatie wordt ook wel SEO (search engine optimization) genoemd. Gewoon hetzelfde begrip dus, maar dan in het Engels. Een geslaagde SEO campagne is vaak ingewikkelder dan gedacht wordt.

Waar u onder andere op moet letten:
– Een goede domeinnaam
– De juiste extensie (bijvoorbeeld .nl of .com)
– Goede en snelle hosting
– Kwaliteit en kwantiteit van uw content
– Regelmatig nieuwe content plaatsen
– Mobielvriendelijkheid van uw website
– Inkomende en uitgaande links
– De sitemap van uw website (een soort inhoudsopgave)
– SEO titels en META-omschrijvingen 

Zelf aan de slag?

Zoals u kunt lezen, zijn er flink wat zaken die aandacht verdienen als u uw website hoger in Google wilt krijgen. Hier kunt u uiteraard zelf mee aan de slag gaan, maar dan is het wel belangrijk dat u hiervoor voldoende tijd heeft.

Voor de meeste ondernemers is SEO toch iets wat ‘er nog even bij’ moet. En dan wordt het meestal geen succes. Het kost immers tijd om u in al deze zaken te verdiepen en ze vervolgens ook nog eens goed uit te voeren.

 

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden

Ons advies is daarom over het algemeen: besteed uw zoekmachine optimalisatie uit, zodat u zich kunt concentreren op de hooftaken van uw onderneming. Online marketing bureau WAUW heeft zich gespecialiseerd in o.a. SEO en is hier de juiste partij voor. Ga naar de website of neem direct contact op door te bellen: 0341-202010 of een e-mail te sturen naar info@wauw.nl.

https://www.wauw.nl/zoekmachine-optimalisatie/