Internet boekhandel Limburg
Image default
Business / Marketing and Advertising

Linkbuilding uitbesteden aan een expert?

Linkbuilding

Linkbuilding is niet weg te denken uit een succesvolle online marketing campagne. Het verkrijgen van autoriteit (waarde) op het internet vormt de kern van dit vak. Overal op het web zijn links te vinden, ieder van deze stuurt bepaalde informatie van de ene plek naar de andere. De website waarvandaan gelinkt wordt verstuurt ook een gedeelte van zijn autoriteit.

Een specialist hierin kan hoogwaardige links voor u bemachtigen en op deze manier uw website beter laten scoren in de zoekmachines. Linkbuilding kan grofweg worden opgedeeld in twee stukken: interne linkbuilding en externe linkbuilding.

Het doel van linkbuilding

Het doel van linkbuilding is uiteindelijk een hoge positie in de zoekmachines (veelal Google) te verkrijgen. Door bovenaan in de zoekresultaten te verschijnen ontvangt u meer internetverkeer op uw webpagina’s. Dit is een belangrijke zet in het groeien in de online sector.

Het verzamelen van online referenties is niet het enige middel om uw vindbaarheid op het web te verbeteren. Zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA) kunnen gemakkelijk als toevoeging tellen. Dit is zelfs aan te raden omdat een mix van methodes het doorgaans beter doet dan hameren op één manier. Een expert kan u helpen met het bereiken van effectieve linkbuilding.

Intern en extern

Interne linkbuilding heeft te maken met de navigatie binnen uw website of webshop. Het navigeren moet natuurlijk aanvoelen voor de bezoekers. Het moet duidelijk zijn waar een potentiële klant zich bevindt en waar hij/zij naartoe kan gaan. Door middel van knoppen en links wordt er een netwerk gerealiseerd. Een specialist zorgt ervoor dat er op een professionele manier de autoriteit terecht komt op de juiste plaatsen.

Externe linkbuidling heeft te maken met het netwerk van uw website binnen het internet. Wanneer u met relevante internetsites te maken heeft en zij refereren naar u stijgt uw waarde. Over het algemeen geldt dat kwaliteit boven kwantiteit gaat. U kunt advies inwinnen bij ons deskundig online marketing bureau inzake een specialist inzetten voor uw linkbuilding.