Internet boekhandel Limburg
Image default
Business / Marketing and Advertising

Jeugdiger eruit zien

Voor veel mensen is het belangrijk om er goed en jong uit te blijven zien. Nu hebben we nog steeds niet het geheim van de eeuwige jeugd gevonden, dus zullen we het moeten doen met de middelen die we wel tot onze beschikking hebben. Gelukkig zijn dat er ook steeds meer en hoeven deze niet eens zo ingrijpend te zijn. Ken je bijvoorbeeld de behandeling van een liquid facelift? Of het lippen vergroten met behulp van fillers zoals hyaluronzuur? Het is allemaal mogelijk. 

Veel mensen denken dat er alleen grote resultaten te behalen zijn bij de plastische chirurg met behulp van een scalpel, maar niets is minder waar. Ook met een naald vallen er grootste resultaten te behalen waarmee men zeker tevreden zal zijn. 

In deze categorie heb je de keuze tussen botox of fillers. Het ligt natuurlijk ook aan de behandeling die je wilt ondergaan welk materiaal er kan worden ingezet. Botox werkt natuurlijk ook anders dan fillers. Botox werkt als een spierverlammer en legt op die manier onderliggende spieren gedeeltelijk en tijdelijk plat. Dat is bijvoorbeeld erg goed in te zetten in de strijd tegen rimpels zoals kraaienpootjes en fronsrimpels. Deze rimpels zijn meer dan eens het resultaat van een combinatie tussen een overactiviteit van spieren en een minder elastisch geworden huid. Hier wil je dus juist dat spieren iets minder actief worden om zo minder rimpels te laten zien en ook een deel van de nieuwe rimpels te kunnen voorkomen. 

Fillers, zoals het woord al zegt, vullen de huid op. Hierdoor worden rimpels minder zichtbaar. Deze methode is dus ook goed geschikt voor de gebieden van de huid waar je niet de spieren minder actief wil maken. Dat is dus onder andere het gebied rond de mond en de neus. Zo heb je geen verlies van functie.

http://www.faceland.nl