Internet boekhandel Limburg
Image default
Business / Marketing and Advertising

Animatie laten maken

Wanneer men bij View Glue een animatie laat maken kan men ervoor zorgen dat de conversie verhoogd wordt. Hiervoor doorloop je een proces waarbij je eerst een strategisch consult aangaat. Op het moment dat je een idee hebt voor een animatiefilm kan je contact zoeken met een van onze consultants. Je kan dan aangeven wat voor boodschap je ingesproken wilt hebben en of je welke richtlijnen we moeten aanhouden. Wat je belangrijk vindt, de kern van de boodschap en al dit soort zaken kan View Glue in een animatiefilm verwerken.

Na het consult is er het opzetten van het script en de voice over. De verhaallijn wordt opgezet. Dit wordt besproken en opdat er veranderingen aangebracht kunnen worden. View Glue gaat vervolgens over tot de videoproductie. Zo kan men stap voor stap een animatie laten maken. bij View Glue. Dat kunnen ook motion graphics of explanimations zijn.

Motion Graphic laten maken

Een motion graphic laten maken kan ook bij View Glue. Dit is een unieke stijl. Men kan een eigen stijl laten ontwerpen met grafische elementen. Er zijn voor zulke animatiefilms kleuren, teksten, patronen, vormen en iconen te kiezen. Vloeiende bewegingen, passende geluiden en andere creatieve elementen vormen het geheel van een motion graphic. View Glue zorgt met een dergelijke animatie voor een passende manier om de aandacht van een kijker te behouden. De videostijl kan gecombineerd worden met een cartoon stijl en een user interface animatie. Gebruik motion graphic van View Glue om voor een geschikte animatiefilm te zorgen.

Explanimation laten maken

Men kan bij View Glue een explanimation laten maken. Dat is een Engelse manier om een uitleg animatie video te noemen. Een video kan heel handig zijn om in een korte tijd op een krachtige wijze iets uit te leggen. Leg uit hoe bijvoorbeeld een product werkt of wat je precies voor diensten aanbiedt. Met een handige explanimation van View Glue is dat allemaal mogelijk.