Internet boekhandel Limburg
Image default
Business / Marketing and Advertising

360 camera’s zijn de nieuwste camera’s

360-graden camera’s leggen volledig panoramische beelden en video’s vast. De camera’s kunnen bestaan ​​uit meerdere lenzen of een lens. Multi-lens camera’s leggen beeldmateriaal vast dat later middels een bewerkingsprogramma aan elkaar worden genaaid. Single-lens camera’s zijn beperkt in hoeveel footage ze verticaal kunnen vastleggen. Multi-lens beschikt niet over deze beperking en kan zo ver gaan als het vastleggen van volledig sferische beelden. Andere belangrijke criteria die beschouwd moeten worden zijn beeldkwaliteit en resolutie.

Enkele 360 graden camera’s:

  1. Ricoh Theta S: Deze biedt goede mate van handmatige controle over het vastleggen van beelden. Hiermee kan je handmatig ISO, witbalans, sluitertijd, geluid compressie en belichtingscompensatie afstemmen. Dit apparaat is zeer makkelijk te gebruiken. De camera is klein, waardoor het gemakkelijk overal mee kan.
  2. Kodak SP360 4K: SP360 4K staat voor een van de zeldzame 2-camera opstellingen dat geschikt is voor het vastleggen van volledig bolvormige 4K-video met 30 frames per seconde. De desktop-app is een beetje moeilijk te navigeren, maar na een paar keren oefenen gaat het wel steeds makkelijker.
  3. LG 360 CAM: Deze camera is een van de weinige (zo niet de enige) 360-graden camera die redelijk geprijsd is en goede specs heeft. De micro SD-kaart kan snel worden verwijderd en vervangen door een ander wanneer de gebruiker meer opslagruimte nodig heeft. Aangezien er geen scherm op de camera is, is de enige manier om de geschoten foto’s te bekijken deze over te brengen naar je telefoon of PC.
http://www.360gradencamera.com