Internet boekhandel Limburg
Image default
Business / Marketing and Advertising

Webdesign Veenendaal

Per toeval kwam ik via een klant in contact met Doelbewust Online Marketing Veenendaal om het webdesign van mijn website eens goed aan te laten pakken. Mijn website was namelijk gruwelijk verouderd. Ik had er al jaren geen aandacht meer aan gegeven. Het was ondertussen een statisch iets geworden. Er gebeurde niets meer me. Simpelweg omdat ik er geen moeite meer aan gaf. Mijn klanten kwamen toch wel. Maar diezelfde klanten wezen me geregeld op de feiten. Opmerkingen als: niet te vinden, slecht webdesign, slecht leesbaar, geen pakkende teksten.

Webdesign uit Veenendaal alleen is niet bepalend voor het succes van je website

Het webdesign van elke afzonderlijke website op de website van Doelbewust Online Marketing uit Veenendaal, sprak me direct al heel erg aan. Lekker fris, strak, modern, voorzien van interessante tools die handige cijfers produceren. Prachtig gewoon. In niets te vergelijken met mijn antieke website. Maar webdesign is natuurlijk niet het enige belangrijke werd me al door de professionals van Doelbewust Online Marketing verteld. Het webdesign is belangrijk voor een eerste indruk, maar daarnaast moet een goed ogende website natuurlijk ook succesvol zijn. Anders heb ik er (weer) niets aan, net als met mijn huidige antieke website. Nieuwe klanten moeten mijn website ook kunnen vinden en niet direct gillend wegklikken op zoek naar een betere website.

Webdesign als visitekaartje voor je bedrijf

Door de jarenlange ervaring en opgedane kennis weet ik zeker dat het met het webdesign van mijn nieuwe website die ik door Doelbewust Marketing laat maken, wel goed zit. Ze zijn erg goed op de hoogte van alle maar ook de nieuwste trends, beheersen daar in Veenendaal niet alleen allerlei technieken als HTML, PHP en CSS, maar ook SEO. Ze hebben in eerste instantie al direct goed onderzoek gedaan naar de branche waarin ik werkzaam ben. De door hen gemaakte teksten voor de website zijn heerlijk geschreven. Tel daarbij op de tools die ze gaan inzetten om de website te promoten en mijn online visitekaartje is helemaal top. Een perfecte website voorzien van een geweldig webdesign staat of valt met het aantal bezoekers dat de website weet te genereren. In Veenendaal zit een stel kanjers zoals een grafisch talent en een technische goeroe bij elkaar die prima samenwerken om te komen tot een perfect werkende en hoog in Google scorende website voorzien van een magnifiek webdesign.