Internet boekhandel Limburg
Image default
Business / Marketing and Advertising

Kamerscherm | Beursstand

Beursstand van Kamerscherm.nl 

Als u een beursstand nodig heeft voor beurzen bent u bij Kamerscherm.nl aan het juiste adres. De beursstands worden full-color bedrukt en zijn gemaakt van goede materialen. Dit zorgt ervoor dat u jaren kunt genieten van uw beursstand. 

 

Kamerscherm.nl 

Bij Kamerscherm.nl kunt u professionele beursstands bestellen. U zult veel aandacht trekken met uw beursstand op beurzen. Met hoogwaardige inkt en beschikking tot elke kleur kan Kamerscherm.nl ervoor zorgen dat uw afbeelding volledig tot zijn recht komt op het doek. 

 

Full-color bedrukken 

De beursstands van Kamerscherm.nl worden full-color bedrukt. Door de hoogwaardige inkt en de nieuwste printtechnieken blijven de full-color afbeeldingen erg lang goed. Zo kunt u jarenlang geieten van uw beursstand. U heeft bovendien de keuze tussen enkelzijdig laten bedrukken en dubbelzijdig laten bedrukken. Bij dubbelzijdige bedrukking wordt er een zwarte tussenlaag aangebracht zodat de afbeelding niet doordrukt. 

 

Beursstand van goede materialen 

De beursstands zijn gemaakt van goede materialen. Met een aluminium frame en koppelingen van staal zorgt niet alleen voor een stoer uiterlijk maar ook dat de beursstand lang mee gaat. Het doek is bovendien gemaakt van PVC bisonyl. Dit is een brandwerend en sterk doek dat ook gebruikt wordt voor vrachtwagens. U kunt dus vertrouwen op een goede kwaliteit bij Kamerscherm.nl 

 

 

Als u een full-color beursstand  kiest u voor de beursstands van Kamerscherm.nl. Ze zijn gemaakt van goede materialen zodat u jarenlang kunt genieten van uw beursstand. Ga naar de website van Kamerscherm.nl en u kunt gelijk zien hoeveel u kwijt bent aan een beursstand.

https://www.kamerscherm.nl/beursstand