Internet boekhandel Limburg
Image default
Groothandel

Horecakoelkasten: wat zijn uw opties?

Elke horecagelegenheid heeft koelkasten nodig. Of u nu een groot hotel runt of een knusse theeroom, u wilt er zeker van zijn dat uw producten op de juiste manier worden bewaard. In de horeca zijn de standaardkoelkasten voor particulieren niet voldoende. U heeft meer ruimte nodig, een betere koeling, een koelkast met glazen deuren of juiste een extra kleine koelkast. Voor al uw horeca-apparatuur en andere horecabenodigdheden gaat u naar een webshop zoals Horeca Megastore. Daar treft u alles aan wat u nodig heeft en dat bij één handig verkooppunt. Zoekt u een horecakoelkast, dan heeft u geluk, want de keuze is groot.

Verschillende soorten koelkasten

Allereerst treft u in de selectie horeca-apparatuur bij deze webshop een groot aantal verschillende soorten koelkasten aan. U heeft de keuze uit vitrine- en displaykoelkasten, flessenkoelkasten, minikoelkasten, barkoelkasten en standaardkoelkasten voor in de keuken. Of u nu uw selectie taarten tentoon wilt stellen in uw restaurant of al uw verse producten goed wilt houden in uw keuken, er is een horecakoelkast die daarbij past.

Het juiste type koeling

Nu u weet welke soort koelkast u nodig heeft, moet u nadenken over het soort professionele koeling dat u wilt. Horecakoelkasten met statische koeling zijn goedkoper en zuiniger, maar de temperatuur binnen is niet stabiel. Kiest u voor geforceerde koeling, dan is dat wel het geval, want die koelkasten zijn krachtiger. Dat betekent dat u ook meer betaalt voor de koelkast en het gebruik ervan.

Overweeg ook de andere opties

Van alle horeca-apparatuur heeft u met horecakoelkasten misschien wel de meeste opties. En dat is goed, want dan kunt u een koelkast uitkiezen die exact past bij uw behoeften. U moet bijvoorbeeld kiezen tussen een heetgasontdooiing of een koelkast met een normale ontdooicyclus. Daarna bepaalt u de klimaatklasse en de mate waarop de koelkast tegen de temperatuur en de luchtvochtigheid van de omgeving bestand moet zijn. Wanneer u dit alles weet, bent u klaar om uw professionele horeca-apparatuur in de vorm van horecakoelkasten te bestellen bij Horeca Megastore.