Kies uit een uitgebreid aanbod aan verpleegkundige artikelen

Van

Bent u op zoek naar verpleegkundige artikelen om uw beroep mee uit te oefenen? Dan vindt u bij Vos Medisch zeker wat u zoekt. Deze webshop verkoopt allerlei medische artikelen, waaronder stethoscopen, bloeddrukmeters, penlights, saturatiemeters en stuwbanden. Daarnaast zijn er allerlei handige gadgets te vinden die uw leven als verpleegkundige een stuk gemakkelijker maken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan penhouders, zodat u altijd uw pennen bij de hand heeft of een leuke badgehouder die een lag op ieders gezicht brengt. Ook voor verpleegstershorloges en comfortabele klompen kunt u bij deze webshop terecht.

Koop comfortabele kleding zodat uw kleren niet in de weg zitten tijdens het werk

Vos Medisch verkoopt naast verpleegkundige artikelen ook comfortabele kleding voor verplegend personeel. Denk daarbij aan jasjes, broeken en bodywarmers. Ook vrolijke sokken met een medische print behoren tot het uitgebreide assortiment van dit bedrijf. U kunt er dus werkelijk voor alles terecht wat u nodig heeft om uw beroep comfortabel uit te voeren. Zo bestelt u alle benodigdheden eenvoudig op één plek. Wanneer u voor meer dan € 75,- bestelt, worden de artikelen ook nog eens gratis verzonden. En bestelt u voor 16.00 uur? Dan wordt je bestelling dezelfde werkdag nog verzonden. Zo heb je de producten snel in huis. Dat is al helemaal handig wanneer je voorraad desinfectiemiddelen bijvoorbeeld op is. Dan hoef je namelijk niet lang te wachten.

Bestel een leuk cadeau voor die ene verpleegkundige

Bent u geen verpleegkundige, maar wel op zoek naar leuke artikelen om die ene verpleger of verpleegster die u zo goed geholpen heeft in het zonnetje te zetten? Of heeft u een familielid dat in de verpleging werkt en zoekt u voor hem of haar een leuk cadeau? In beide gevallen vindt u bij Vos Medisch zeker een leuk cadeau. Wat dacht u bijvoorbeeld van een telefoonhoesje of een gepersonaliseerde badgehouder? Het is ook mogelijk om een cadeaubon te bestellen. Dan kan de verpleegkundige zelf kiezen wat hij of zij wil ontvangen.

https://www.vosmedisch.nl/enter.html
 Categorie: Groothandel