Internet boekhandel Limburg
Image default
Groothandel

Een groefkogellager vindt u bij deze webshop in verschillende soorten en maten

Wanneer u een groefkogellager wilt kopen voor uw klus, zit u Bernard Sanders helemaal goed. Deze expert op het gebied van technische producten heeft in hun assortiment vele soorten maten beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan de groefkogellager met vulopening of groefkogellagers met een afdichting aan een of beide zijden waarvan de afdichting in metaal of rubber verkrijgbaar is. Maar wat houdt een groefkogellager precies in, wat doet het en hoe weet u nu welke u het best kunt inzetten voor uw toepassing? U leest het hier!

Een groefkogellager: wat is het precies?

Wanneer u wrijving wilt verminderen is het inzetten van een groefkogellager ideaal. Dit type lager beschikt over een massieve buiten- en binnenringdiepe met loopbanen waarin kogels bevestigd zijn. De kogels draaien, waardoor veel wrijving wordt voorkomen. Ze zijn geschikt voor hoge tot zeer hoge toerentallen en vragen daarnaast niet al te veel onderhoud. Meestal zijn ze verkrijgbaar in eenrijige en tweerijige uitvoeringen en bovendien breed inzetbaar. De kracht kan namelijk loodrecht op het lager staan, bij een radiaal lager. Daarnaast is het ook voor axiale belastingen inzetbaar, bijvoorbeeld zoals toegepast in de koppeling van een auto. Ook zwaarbelaste scharnieren van deuren, in-line skates en de meeste elektromotoren zijn geschikt voor kogellagers.

Bekijk het aanbod eenvoudig online bij deze expert

In de webshop van Bernard Sanders vindt u werkelijk alle soorten groefkogellagers en kogellagers die u maar nodig heeft. Weet u niet precies welke groefkogellager u het best kunt kiezen, zou u graag advies willen voor uw toepassing of wenst u meer informatie te ontvangen over een bepaald product? Bij deze aanbieder kunt u ook rekenen op een uitstekende service! Ze vertellen u graag meer wanneer u telefonisch contact met hen opneemt. Zij zijn vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar om uw opmerkingen, vragen of klachten te behandelen. Laat die klus dus niet langer op zich wachten en bestel uw technische producten eenvoudig bij hen online!

https://www.bernardsanders.com/