Internet boekhandel Limburg
Image default
Beauty en verzorging

Gun jezelf een pedicurebehandeling in Enschede

Met deze gave Pedicure Enschede zijn jouw voeten meteen klaar voor de zomer! Met mooi weer in Nederland kun je altijd maar snel zijn met het dragen van je zomerkleding. Je weet immers niet wanneer het voorbij is. Daarom is het belangrijk dat je voeten op tijd klaar zijn voor het sandalen-seizoen. Bij pedicure Enschede richten ze zich vooral op de wensen van de klanten en zullen je voeten vakkundig verzorgd worden door de specialisten. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar het fijne gevoel van goed verzorgde voeten!

Bij Pedicure Enschede is er altijd een behandeling voor jou

Doordat wij verschillende behandelingen aanbieden, is er altijd wel eentje die bij jouw wensen past. Zo hebben we een cosmetische voetbehandeling waarmee je voeten helemaal onder handen wordt genomen. Hierbij zullen je voeten gescrubd worden, eelt verwijderd, nagels geknipt en gevijld, je nagels gelakt en krijg je zelf een mini voetmassage! Doordat er gebruik gemaakt wordt van producten uit de ProSpa lijn van het merk O.P.I blijft de nagellak tot maar liefst zes weken zitten. Hierdoor heb je dus voor een hele lange tijd mooie, verzorgde nagels!

Bij de pedicurebehandeling zal er ook gekeken worden naar eventuele klachten. Doordat de schoonheidsspecialist ook bekwaam is in het verwijderen van likdoorns, het behandelen van ingegroeide teennagels en het behandelen van kloven kun je dus ook daarvoor bij pedicure Enschede terecht. Hierbij heb je zelf nog de keuze in een korte behandeling en een lange behandeling.

Bij Pedicure Enschede helpen we je graag verder bij het goed verzorgen van je voeten en kun je ook altijd bij ons terecht voor eventueel vragen. Laat vandaag nog je voeten verwennen door onze specialisten en geniet even van een klein verwenmoment! Je voeten hebben dagelijks veel te voorduren, dus ze mag ze zeker niet vergeten.