Internet boekhandel Limburg
Image default
Zakelijk

Betrouwbaar uw huis of bedrijfspand kopen en verkopen in Hengelo

Een betrouwbare makelaar in Hengelo inschakelen? Wanneer we aan een makelaar denken, hebben we vaak het verkopen van onze woning in gedachten. Maar een makelaarskantoor kan veel meer voor u betekenen.  Wilt u uw huis of bedrijfspand verkopen of bent u juist op zoek naar een nieuw pand in de regio Hengelo? En kunt u hier hulp bij gebruiken? Denk dan eens aan een makelaarskantoor, waarvoor u bij ons aan het juiste adres bent. Ook voor taxaties, huren, verhuren of nieuwbouw bent u bij ons van harte welkom.  Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvend gesprek aan.

 

Garantiemakelaar

Ons makelaarskantoor in Hengelo valt onder de Garantiemakelaars, welke vestigingen heeft door heel het land. Dus ook bij u in de buurt. Van het oosten tot het westen, van het noorden tot het zuiden. Onze dienstverlening is transparant, servicegericht en duidelijk vooraf vastgelegd waardoor u altijd weet waar u aan begint, of aan toe bent. Bovendien worden de makelaars van Garantiemakelaars regelmatig bijgeschoold waardoor u weet dat u met een expert te maken te heeft en met een gerust hart uw zaken aan ons kunt overlaten.

 

Iedereen tevreden

Bij het kopen, verkopen, huren of verhuren van uw pand komen vaak veel vragen kijken. Ook het taxeren van uw pand kan vragen oproepen. Denk aan vragen als; hoe trek ik kijkers, hoe wordt mijn pand dan precies getaxeerd of wat voor soort pand wil ik kopen of is geschikt voor mijn huidige situatie. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar en geven u altijd een onafhankelijk advies. Bovendien kunt u veelgestelde vragen ook op onze website vinden.

Ons biedt ons kantoor u aankoopgaranties waaronder de contact-, zekerheid-, bezichtigings- en annuleringsgarantie. Bovendien bieden wij u hiernaast ook verkoopgaranties zoals contact-, presentatie-, bezichtiging- annulering- en tevredenheidsgaranties.

Kortom, bij makelaarskantoor Hengelo zijn wij u graag van dienst.