Internet boekhandel Limburg
Image default
Banen en opleidingen

Senior Netwerkbeheerder

Senior Netwerkbeheerder – StackOps B.V.

Je bent een ervaren netwerkbeheerder, heb je ambities om mensen te helpen hun professionaliteit te verbeteren? Groeit u op in een verpakkingscultuur? Dan zorg ik voor de perfecte job!

wat ga je doen?

In deze functie is kennis en ervaring over het oplossen van problemen erg belangrijk, dus jij neemt het voortouw. Je werkt samen met het netwerkbeheerdersteam om het netwerk te beheren, te bewaken en te verbeteren en hiervoor ben je verantwoordelijk. Al deze bieden klanten snel internet en uitstekende internetcapaciteit.

Daarnaast kun je zelfstandig of in teams verschillende projecten uitvoeren. Hierbij kunt u denken aan innovatieve projecten en de implementatie van nieuwe technologieën en tools.

Wie ben je?

Je bent een ervaren expert met kennis en ervaring in netwerken. Kennis kan op elk moment worden uitgebreid en u zult de nieuwste technologie waarderen. Daarnaast vind je het belangrijk om kennis te delen met collega’s zodat elkaar elke dag een hoger niveau bereiken. Flexibiliteit is een attribuut dat bij je past en problemen effectief oplost.

Je hebt ook:

-Minimaal 4 jaar netwerkwerkervaring;

-Telecommunicatiekennis;

-Proficient in het Nederlands

-CCNA of CCNP, wat een voordeel is.

Wat mag je verwachten?

We vinden het belangrijk om onze medewerkers goed te behandelen en daarom doen we dat ook. Daarom stellen wij, wanneer u bij ons in dienst treedt, goede voorwaarden voor u. Dit is geschikt voor jouw levensfase en is afgestemd op jouw kennis en ervaring. Denk hierbij aan:

-Het salaris ligt tussen 4.500 euro en 5.000 euro;

-Goed team met andere netwerkexperts;

-Breid uw kennis uit door middel van certificaten en andere middelen;

-Prachtige ligging in prachtige omgeving, goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer;

– Interessante uitstapjes, ontmoet uw collega’s op andere manieren;

Waar ga je werken?

We werken elke dag hard samen met 120 collega’s om onze klanten tevredener te maken. Ondanks zoveel collega’s werkt iedereen samen en zijn we heel hecht. Kortom en snel schakelen zijn daarom essentieel voor dagelijks succes. Jouw mening is belangrijk om de organisatie elke dag een beetje beter te maken, dus wees niet bang om te helpen. Als u ons naar een hoger niveau kunt tillen, kunnen wij hetzelfde voor u doen.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/klanten-vinden.html