Internet boekhandel Limburg
Image default
Onderwijs

Met deze leermiddelen voor groep 5 wordt leren leuk

Voor de aanschaf van effectieve leermiddelen voor leerlingen in groep 5 zit u bij Educatieve Uitgeverij Kinheim helemaal goed. Zij bieden namelijk verschillende leermiddelen aan voor groep 3 tot en met 8. In hun aanbod vindt u materiaal voor alle niveaus op verschillende vakgebieden, uitgesplitst in onderbouw en bovenbouw. Met de uitgaven van Educatieve Uitgeverij Kinheim leren leerlingen spelenderwijs. Wanneer kinderen plezier beleven aan lezen, schrijven en rekenen, wordt leren namelijk niet alleen leuker, maar ook een stuk makkelijker!

Leermiddelen voor verschillende vakgebieden

Kinderen die naar groep 5 gaan op de basisschool, staan een bijzondere tijd te wachten. Er is namelijk minder tijd voor spelen en er wordt meer gericht op de kernvakken. Het echte leren kan beginnen! Dit eerste jaar in de bovenbouw wilt u natuurlijk behapbaar maken voor de kinderen. Met de juiste leermiddelen voor groep 5 wordt er gezorgd dat leren leuk wordt! Aangezien ieder kind op een ander tempo ontwikkelingen doormaakt, is er voor ieder niveau ander lesmateriaal nodig. Bij Educatieve Uitgeverij Kinheim hebben ze hier rekening mee gehouden. Daar vindt u namelijk leermiddelen voor verschillende groepen en vakgebieden. De verschillende vakgebieden zijn:

  • Taal
  • Lezen
  • Creatief
  • Rekenen
  • Wereldoriëntatie

Ontdek de vele mogelijkheden van deze aanbieder

Met de leermiddelen voor groep 5 van Educatieve Uitgeverij Kinheim is het ook mogelijk om digitaal te werken met de leermiddelen. De leerlingen kunnen dan thuis of op school oefenen via computer of tablet. Bent u benieuwd naar alle leermiddelen die u bij deze uitgeverij aan kunt schaffen? Op de website vindt u een uitgebreid overzicht van de verschillende leermiddelen. Hier ziet u alle producten die u nodig heeft voor in de klas. Met deze leermiddelen vult u de gewone leermiddelen perfect aan. Voor meer informatie neemt u eenvoudig contact op met de medewerkers van dit bedrijf. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

https://www.kinheim.com