Internet boekhandel Limburg
Image default
Onderwijs

Kom Studeren bij The Square Mile en Wordt een Expert in Nederlands!

Een cursus Nederlands voor expats kan volledig aangepast worden aan de wensen en behoeften van de deelnemers. Soms ligt de nadruk op spreekvaardigheid, een andere keer is schrijfvaardigheid het belangrijkst. Effectief overleggen en vergaderen kan een speerpunt zijn, maar bijvoorbeeld ook zakelijke mails opstellen. Het Nederlands valt onder de West-Germaanse talen. Het is de officiële taal in Nederland (inclusief de drie bijzondere gemeenten Bonaire, Sint Eustatius en Saba), Suriname, Aruba, Curaçao en Sint-Maarten. In België geldt het Nederlands als een van de drie officiële talen; de andere twee zijn Frans en Duits. Zo’n 25 miljoen mensen in de EU hebben Nederlands als eerste taal. 8 miljoen mensen spreken Nederlands als tweede taal.

Ook voor een taalcursus Engels, Italiaans en Spaans kunt u terecht bij The Square Mile. Bij Engels gaat het er vaak om dat cursisten zelfvertrouwen krijgen om zich in het internationale bedrijfsleven goed staande te  houden. Spreken in duidelijke zinnen, overtuigende presentaties houden en krachtig onderhandelen zijn dan ook belangrijke doelen. De inhoud van de lessen wordt overigens 100% toegespitst op de branche waarin de participanten werkzaam zijn. De docenten van The Square Mile hebben ervaring in sectoren als energie, offshore, ontwikkelingswerk, engineering, tuinbouw, gezondheidszorg, industrie, publieke sector, ICT & telecom, logistiek, zakelijke dienstverlening en financiële sector.

The Square Mile is in 2002 opgericht. De afgelopen jaren volgden meer dan 23.000 mensen een taaltraining bij dit gerenommeerde instituut. Veel zakelijke klanten kiezen voor een online opleiding om reistijd en -kosten te besparen. Zeker sinds de corona pandemie is het aantal taaltrainingen dat via internet plaatsvindt exponentieel gestegen. Uit onderzoek blijkt dat de kwaliteit van een online cursus niet onderdoet voor een face to face training.

Bij The Square Mile werken 11 enthousiaste, gediplomeerde en ervaren trainingsmanagers. Zij koppelen de taaltrainers aan klanten en bewaken het complete leerproces. De trainingsmanager dient als vast aanspreekpunt voor organisatorische zaken. Inhoudelijke punten worden met de taaltrainer besproken.

https://www.thesquaremile.nl/