Internet boekhandel Limburg
Image default
Mode en Kleding

Help mijn bh zit te los

Help mijn bh zit te los

Wanneer je een bh draagt die niet prettig zit, dan kun je hier hinder van ondervinden. Niet alleen op het moment zelf is het niet prettig, maar ook op lange termijn kan het zorgen voor vervelende klachten. Toch zal je verstelt staat over het feit hoeveel vrouwen er eigenlijk wel niet zijn die een bh dragen die eigenlijk helemaal niet goed past. Vaak wordt er gekeken naar hoe een bh eruit ziet en wordt er minder aandacht geschonken aan de pasvorm. De voornaamste reden is dat veel vrouwen het belangrijker vinden hoe de borsten er in de bh uitzien, dan dat de bh gedurende een hele dag dragen fijn zit. Een goede bh herken je namelijk maar aan één ding en dat is dat je niet doorhebt dat je er één draagt. Zit jouw bh te los, dan zijn dit enkele tips die jou helpen te voorkomen dat je dit in de toekomst nogmaals overkomt.

Sport bh die te los zit is gevaarlijk

Een normale bh die te los zit, dat is al geen pretje, maar een sport bh kan ook daadwerkelijk letsel veroorzaken op lange termijn. Dit komt, doordat je borsten tijdens het sporten te veel beweging krijgen, waardoor je borstweefsel zal worden aangetast. Ondanks het feit dat je dit niet direct merkt, kan het op termijn zorgen voor onder andere wat slappe borsten. Nu zal dit niet van vandaag op morgen het geval zijn, maar houd hier wel rekening mee! Wanneer je een sport bh zwanger draagt is het wellicht wel verstandig een wat ruimere maat te kopen. Omdat je borsten in deze periode verder groeien, hebben ze met een grotere bh iets meer ruimte.

De vorm gaat verloren

Wanneer een bh te veel ruimte heeft en dus niet volledig wordt gevuld, is de kans aanwezig dat dit ten koste gaat van de vorm van je bh. Logisch, want een push up bh zonder beugel die te klein is, zal door een strak t-shirt te dragen al snel vervormen. Wanneer er geen volledige vulling in de cup aanwezig is, zal je t-shirt je bh naar binnen drukken. We kunnen je vertellen, dat dit je outfit, maar ook je zelfvertrouwen verder van ten goede komt. Ondanks het feit veel vrouwen juist kiezen voor een grotere maat om de borsten groter te doen laten lijken, kan dit alleen maar averechts werken. Zorg er dus altijd voor dat je een bh kiest die goed aansluit en je geen ruimte overhoudt.