Internet boekhandel Limburg
Image default
Mode en Kleding

Een rains tas. Wat zijn de bijzonderheden?

Een rains tas. Wat zijn de bijzonderheden? 

Er zijn genoeg tassen waar we uit kunnen kiezen. Maar de rains tas is toch wel een tas die vaak gekozen wordt maar ook heerlijk in gebruik is. Het is dan een tas waarvan het design minimalistisch is maar de functionaliteit en kwaliteit goed is. 

De bijzonderheden van een Rains tas

Zoals al aangegeven is het design van de rains tas erg minimalistisch maar de functionaliteit en kwaliteit is goed. Maar deze tassen zijn allen waterdicht. En dat is in ons natte regenlanden niet verkeerd. Je bent in elk geval er van verzekerd dat alles in je tas droog blijft. Het maakt ook zeker niet uit wat voor rains tas je hebt. De rugzak, backpack, mini rugzak of weekendtas je bent er zeker van dat ze waterdicht zijn en dat de inhoud droog blijft. 

Een Ted Baker tas

Wanneer je meer een tas wilt met verrassende ontwerpen dan moet je er zeker eentje van Ted Baker hebben. Je kunt van dit merk tassen voor mannen en vrouwen kopen maar de vrouwen tassen zijn toch wel erg in. Dit komt in hoofdzaak omdat ze elegant, vrouwelijk en stijlvol zijn. Deze tassen hebben als kenmerk dat je het merk altijd duidelijk zichtbaar kan zien. Welke tas je ook kiest, je hebt keuze genoeg:

Welke tas kan je het beste gebruiken bij een avondjurk?

Wanneer je een feestje hebt of receptie dan heb je vaak een avondjurk aan. Daar heb je natuurlijk niet even een zak op zitten waar je de sleutels, bankpas en lipstick in kan doen. Tja, waar laat je dat nu? Wat zou je denken van clutches

Clutches zijn een kleine tassen die een grootse uitstraling hebben. En juist dat is wat je wilt als jij aankomt op een feestje met je avondjurk. Juist door de clutches kun je jurk nog beter uit komen. Een clutch is ook nog eens een chique tas en draag je vaak in dezelfde kleur als de jurk. Je kunt ook een clutch kiezen met een printje of gewoon effen. 

Vraag jij je nu af hoe je de clutches moet dragen? De meesten draag je aan of in de hand. Er zijn enkele clutches die door een ketting of een extra koordje als een schoudertas gedragen kunnen worden zodat je de handen vrij hebt.