Internet boekhandel Limburg
Image default
Bedrijven

De beste slotenmaker van het hele land

Sleutel of slot beschadigd door roest? Laat het maken door de slotenmaker Hoek van Holland. Soms gaat de sleutel niet meer goed in het slot. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Is de sleutel beschadigd, dan is het verstandig om een erkende slotenmaker Hoek van Holland in te schakelen. Nu krijgt u de deur misschien nog wel open, maar als de beschadiging erger wordt, kan het gebeuren dat de sleutel afbreekt in het slot en dan bent u verder van huis. Een sleutel én het slot moeten vrij zijn van beschadigingen en/of roest. Daarmee kan de slotenmaker Hoek van Holland helpen. Zeker wanneer er sprake is van lichte roestvorming kunt u hier vaak zelf wat aan doen. Kleine roestplekjes zijn meestal simpel te verwijderen met huis-, tuin- en keukenmiddelen.

Zuur versus roest

Wanneer er op de sleutel of op het slot roestvorming is opgetreden, komt dit meestal doordat het voorwerp met vocht of een vochtige lucht in aanraking is geweest. U kunt de sleutel in een badje met huishoudazijn leggen en een hele nacht goed laten weken. Appelciderazijn werkt hier vaak beter dan gewone witte azijn. De volgende morgen kunt u met een opgefrommeld stukje aluminium folie de roest meestal van de sleutel afschrapen. Lukt dit nog niet, laat de sleutel dan nogmaals een etmaal weken. Is de roest te ver gevorderd en heeft het de sleutel al aangetast? Neem dan geen enkel risico en laat de slotenmaker Hoek van Holland er even naar kijken. Bij de slotenmaker Hoek van Holland kunt u altijd op de deur kloppen

Hoge kwaliteit tegen een lage prijs

U bent bij de slotenmaker Hoek van Holland verzekerd van een goede dienstverlening en klantvriendelijke service. Wij laten u niet buiten in de kou staan en beveiligen uw woning met de montage van eersteklas hang- en sluitwerk, dat voorzien is van het certificaat Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dit zorgt ervoor dat inbrekers minder snel binnen komen en liever verder zoeken. Wij hebben een grote voorraad sloten, sleutels en deurbeslag zodat wij snel kunnen handelen als er bij u een veiligheidsprobleem is opgetreden.