Internet boekhandel Limburg
Image default
Zakelijke dienstverlening

Zo meet je business performance

Het optimaliseren van je business processen kan verbeterd worden door een benadering voor optimalisatie gebaseerd op het analyseren van data gerelateerd aan de business. Denk hierbij vooral aan transacties en bestellingen. Door het analyseren van deze data en een duidelijk beeld hiervan te creëren kan de performance op het gebied van business geoptimaliseerd worden door het te gebruiken voor zinvolle inzichten en bruikbare processen. Hier lees je hoe je business performance meet. 

De juiste aanpak voor business performance

Data-analyse is een erg belangrijke stap voor het optimaliseren van een deel van het bedrijf. Het beheren van digitale workloads gebeurt meestal met de welbekende silo-aanpak waar verschillende teams verantwoordelijk zijn voor delen in het proces van de applicatie-keten. De analyse van de data van de verschillende plekken in de keten is accuraat, maar de totale analyse van de gehele keten ontbreekt. Door middel van een goed IT-programma van Tuuring kan je ervoor zorgen dat je de juiste delen van de keten analyseert zowel als de hele keten. 

Het platform van Tuuring verzamelt belangrijke data uit een combinatie van bronnen voor applicaties, werkplekken en infrastructuren. Deze gegevens worden verzameld op het programma en door kunstmatige AI (artificiële intelligentie) geanalyseerd op anomalies voor de gehele keten. Dit maakt het makkelijker op problemen te vinden in het systeem en een alert te sturen wanneer het nodig is. 

De gegevens verzameld door het platform zijn gericht op alles wat te maken heeft met performance. Dit kan van alles zijn. Van gebruikers tot infrastructuur, van applicatie tot werkplek. Dit omvat bedrijf gerelateerde gegevens zoals transacties en bestellingen om een duidelijke analyse van gegevens te voorzien en een nieuwe ontwikkelingen in je bedrijf mogelijk te maken. Op basis van de gegevens zichtbaar in je programma kunnen er waarschuwingen gegenereerd worden die weergegeven worden op het dashboard van het programma. Dit zorgt voor een snelle detectie van problemen en ondersteunt snellere analyse hiervan. 

De visie van Tuuring

Door middel van AI toe te passen in verschillende processen binnen een bedrijf kunnen de gegevens die het centrale systeem binnenkomen beter worden geanalyseerd. Op deze manier kan je als bedrijf de processen die geanalyseerd worden optimaliseren en een betere performance creëren binnen deze sector. Zo kan je problemen eerder herkennen en sneller oplossen waardoor het proces een stuk sneller loopt. 

Een centraal platform waar alle gegevens van een keten worden weergegeven zorgt ervoor dat je een overzicht hebt over de verschillende processen binnen een bedrijf. Door de AI de betalingsgegevens en transactiegeschiedenis te laten analyseren kan je anomalies vinden in je business. Hierdoor kan je deze business performance verbeteren en optimaliseren om de best mogelijke resultaten te behalen. Het team dat achter Tuuring.com zit vind je op deze pagina.https://tuuring.com/