Internet boekhandel Limburg
Image default
Dienstverlening

VoIP Reseller: Leer hoe u uw klant kunt helpen de telefoonkosten te verlagen!

Kostenreductie is een constante zoektocht om een duurzaam bedrijf te behouden, daarnaast is er de zoektocht om altijd technologisch up-to-date te zijn. Het hebben van beide kwaliteiten in de telefonie is mogelijk! Leer hoe u uw klant kunt helpen om minder kosten te hebben door een VoIP reseller worden!
 

Wat is VoIP-telefonie?

VoIP-technologie betekent voice over internet protocol, het is een systeem dat spraakoverdracht via een IP-adres mogelijk maakt.

Traditioneel verloopt de spraakoverdracht via telefoongesprekken, en u en al uw klanten weten dat de kosten van het analoge gesprek niet erg concurrerend zijn in de markt. Het doel van de VoIP-technologie is om de communicatie te vergemakkelijken door het verzenden van spraak via het internet, waardoor het een interessant en aantrekkelijk alternatief is om door te verkopen aan uw klant.

Een dergelijke technologie heeft vele voordelen zoals: een hogere kwaliteit van de communicatie, minder instabiliteiten in de signalen en, wat aantrekkelijker is, de kosten per verbinding zijn aanzienlijk lager. Maak kennis met deze en andere voordelen die u krijgt door een VoIP reseller worden.

 

Kostenreductie is een uitgangspunt in elk bedrijf!

Door gebruik te maken van VoIP heeft uw klant de mogelijkheid om de kosten te verlagen met telefonie, wat meestal een aanzienlijk deel van de kosten van het bedrijf uitmaakt.

Door een VoIP reseller worden, garandeert u uw klant de kwaliteit van de communicatie met een concurrerende kostprijs. Met dit soort diensten biedt u uw klanten, of ze nu groot of klein zijn, toegang tot verschillende middelen die minder worden uitgegeven.

 

VoIP-telefonie is praktischer

Door een VoIP reseller worden, profiteert u van alle bruikbaarheid die de technologie biedt, omdat deze voldoet aan vele nieuwe bedrijfsmodellen en startups.

Voor de klant die vaak reist of werkt in het thuiskantoor is de ideale oplossing, aangezien de gesprekken naar elke smartphone of computer kunnen worden doorverbonden en de enige voorwaarde is een goede internetverbinding.

 

VoIP is eenvoudig te installeren

Naast deze technologie die zorgt voor lage kosten en mobiliteit, kunt u door het doorverkopen van VoIP uw klant nog steeds een zeer concurrerende investering bieden om de verandering te laten plaatsvinden.

Voor de installatie van IP-telefoons is geen specifieke bekabeling nodig omdat ze via het internet werken, dus het is noodzakelijk om alleen de internetkabel beschikbaar te hebben, een type bekabeling dat al in alle bedrijven is geïnstalleerd!

Daarnaast is er nog steeds de mogelijkheid voor die klanten die hun telefoonsysteem niet volledig willen wijzigen. De analoge telefoons kunnen worden aangepast om te worden gebruikt door middel van VoIP-technologie. Hiervoor hoeft u alleen maar een analoge telefoonadapter te gebruiken en gebruik te maken van de middelen die al beschikbaar zijn binnen het bedrijf.