Internet boekhandel Limburg
Image default
Auto's en Motoren

Snel je auto theorie halen bij 123 Theorie

De auto theoriecursus Den Haag van 123 Theorie is niet voor niets zo populair. We zetten de voordelen voor je op een rij:

–        de opleiding – inclusief het examen – duurt maar 1 dag;
–        je hoeft geen dure boeken te kopen;
–        je krijgt les in groepsverband;
–        er wordt een examenplek voor je gereserveerd;
–        de theoriecursus kost maar € 99,00.

Inschrijven autotheorie doe je snel, gemakkelijk en veilig online. Je kiest zelf het type examen (regulier, verlengd, eigen), kiest een locatie dicht in de buurt en een dag waarop je vrij bent. Aanvullend geef je nog wat gegevens door. Zodra je een en ander verstuurd hebt, krijg je een bevestigingsmail van het 123 Theorie-team. Daarin staat alles nog eens zwart op wit en kun je de datum dus in je agenda zetten!

Theorie trainingen geschikt vanaf 16 jaar

Iedereen van 16 jaar of ouder kan deelnemen aan de auto theorie trainingen bij 123 Theorie. Nadat je geslaagd bent, heb je nog anderhalf jaar de tijd om je rijbewijs te halen, zolang is je theorie namelijk geldig. Een beetje warm draaien de dagen voor de theorieopleiding is wel handig. Om je daarbij te helpen, krijg je van 123 Theorie informatie opgestuurd. Ook krijg je toegang tot een site met allemaal examenvragen om alvast te oefenen. Je wordt niet overhoord hoor, dus zie het niet als huiswerk, maar je weet wat ze zeggen: een goede voorbereiding is het halve werk! De cursusdag start rond 07.00 / 07.15 uur. Vroeg inderdaad, zodat alle stof goed behandeld kan worden. De lessen vinden ’s morgens plaats, het CBR-examen diezelfde middag. Dat is echt een pluspunt, want je hebt de nieuwe kennis over het verkeer, de verkeersregels en verkeersborden nog goed paraat. De kans dat je zakt, is heel klein, zo leert de ervaring. Dit geldt zeker ook voor degenen met ADHD, dyslexie of examenvrees / faalangst. Mocht het toch mis gaan, dan krijg je korting op het tweede theorie-examen.

https://www.123-theorie.nl/