Internet boekhandel Limburg
Image default
Aanbiedingen

De voordelen van rolgordijnen

Er zijn super veel verschillende soorten raamdecoratie verkrijgbaar. Maar welke is nou het beste en wat kies je? Door de hoeveelheid aan keuzes word je snel overspoeld. Van gordijnen tot rolgordijnen, elke soort heeft zo zijn voor- en nadelen. In deze blog brengen we het voordeel van rolgordijnen onder de aandacht. Lees snel verder! 

 

Beperkte lichtinval

 

Het doel van een rolgordijn is om de lichtinval te beperken. Maar rolgordijnen zijn te bestellen in veel verschillende maten, kleuren en stoffen. De stof en de manier waarop de stof geweven is, bepaalt hoeveel licht het rolgordijn doorlaat. Voor een slaapkamer kan het erg fijn zijn om een verduisterende stof te gebruiken voor een rolgordijn. 

 

Vergroot privacy 

 

Voor bepaalde ruimtes in het huis wil je misschien wat meer privacy. Een rolgordijn en een goede optie om de privacy te vergroten. Er kan niemand naar binnen kijken, en dat is zeker in een badkamer geen overbodige luxe. Voor een badkamer wil je wél de privacy maar geen verduistering. Daarvoor kan een lichtdoorlatend rolgordijn dé perfecte keuze zijn.

 

Rolgordijnen in verschillende kleuren

 

Naast verduisterend of lichtdoorlatend, zijn rolgordijnen eigenlijk altijd beschikbaar in veel verschillende kleuren. Van natuurlijke tinten, zoals bruin, beige of crème wit, tot felle en heldere kleuren. Voor een kinderkamer kan het erg leuk zijn om een rolgordijn te kiezen van kleur die past bij de rest van het interieur. Bij een industriële woonstijl kan een zwart gordijn erg mooi staan. Wil je aan de achterzijde van het rolgordijn ook een kleur? Dat kan! Naast de opties van kleuren aan de voorkant, die je aan de binnenkant van de woning kan zien, kun je ook kiezen voor verschillende kleuren voor de achterzijde. Tal van opties om het rolgordijn helemaal te kiezen zoals jij wil! 

 

Raamdecoratie koop je bij Raamdecoratie.com! 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een rolgordijn? Bij Raamdecoratie.com vind je ook raamdecoratie voor ramen met een lastige vorm of maat. Zij maken alles voor je op maat, in de gewenste kleur en mét of zonder verduistering. Zo krijg jij het rolgordijn helemaal naar jouw wens!

https://www.raamdecoratie.com/