Internet boekhandel Limburg
Image default
Dienstverlening

Een zorgwoning of recreatiewoning laten bouwen door een expert

Heeft u interesse in het laten bouwen van een zorgwoning of recreatiewoning? Dan bent u bij Blommers Bouwsystemen B.V. in goede handen. Met de nodige ervaring op zak en de juiste kennis in huis zijn de specialisten u graag van dienst. Zij realiseren een woning op maat, geheel naar wens en binnen budget. Ontdek wat dit bedrijf voor u kan betekenen!

Een zorgwoning in de tuin

Het realiseren van een zorgwoning in eigen tuin wordt steeds populairder. Een reden hiervoor is dat de kosten voor de zorg verder oplopen en mantelzorg in een verpleeghuis niet altijd (meer) een optie is. Met een mantelzorgwoning op maat biedt Blommers Bouwsystemen een aantrekkelijke manier van huisvesting. Met uw wensen en behoeften als leidraad leveren de experts u een zorgwoning aan, welke volledig naar wens is. Wilt u een zorgwoning laten bouwen door dit bedrijf? Dan ontvangt u persoonlijke begeleiding tijdens het realiseren van een geschikte zorgwoning. Zo kunt u uw dierbaren dicht bij houden en hen de juiste zorg bieden. De zorgwoning wordt geplaatst in uw tuin, waardoor uw dierbare zich binnen handbereik bevindt. De overheid streeft ernaar om ouderen steeds langer thuis te laten wonen. Daarom is er vandaag de dag ook geen vergunning meer nodig om een zorgwoning te plaatsen in de tuin. Een zorgwoning is tevens niet louter geschikt voor ouderen, maar kan ook bewoond worden door iemand met een lichamelijke en/of verstandelijke handicap of beperking.

Een recreatiewoning op maat

Heeft u geen interesse in het laten bouwen van een zorgwoning, maar van een recreatiewoning? Ook dan bent u bij Blommers Bouwsystemen op de juiste plek. Dit bedrijf is dé specialist uit Veldhoven op het gebied van het bouwen van houten, stenen en betonnen recreatiewoningen. Zij ontwerpen en bouwen de huizen volledig naar wens en blijven hierbij binnen een vooraf afgesproken budget. Hoe ziet uw perfecte vakantiewoning er uit? De experts van Blommers Bouwsystemen realiseren binnen enkele stappen het vakantiehuis van uw dromen. Zo geniet u binnen no-time van een eigen vakantieadresje.  

Neem contact op voor meer informatie

Bent u er al uit wat voor zorgwoning of recreatiewoning u wilt laten bouwen, of heeft u nog brandende vragen? Vraag direct een offerte op of neem contact op met de specialisten van Blommers Bouwsystemen. Zij zijn u graag van dienst en bieden u persoonlijk advies en passende begeleiding.

 

 

https://www.blommers.nl/