Internet boekhandel Limburg
Image default
Woning en Tuin

Multifunctionele matrassen en bamboe bedden voor in de tuin? Deens heeft ze op voorraad!

Een wrap, heerlijk! Deze opgerolde pannenkoek is meestal gemaakt van mais of tarwemail. Als ingrediënten worden allerlei groenten, vlees, kip et cetera gebruikt. De oorsprong van de wrap is niet zeker. Er worden 2 steden en 2 jaartallen genoemd: 1982 Boston, 1995 San Francisco. Een andere wrap, met een hoofdletter geschreven, is de matras van Karup Design. De flexibele matras kan als stoel (deels opgerold) en als bed / daybed (uitgerold) gebruikt worden. De afmetingen zijn dan respectievelijk 70 x 200 x 12 cm en 120 x 70 x 40 cm. Qua kleur zijn er allerlei mogelijkheden. Van beige met donkergrijs en bordeaux met donkergrijs tot mocca met donkergrijs. Van brown en clay brown tot navy en wheat beige. De Wrap matras kun je gebruiken voor yoga en een middagdutje. Even wat puzzelen of lezen? De Wrap is er geschikt voor. Het maximale gewicht van de matras is 100 kilogram. De vulling bestaat uit 4 cm schuim en 12 cm gerecyclede gemengde vezels. De hoes is gemaakt van 75% katoen en 25% linnen.

In de tuin in de zon, op een comfortabele ligstoel, met een boek en een koud drankje binnen handbereik. Ben jij daar ook zo aan toe? Een stoel waar je jarenlang plezier van zult hebben is Molo van HOUE. Molo heeft een zwart metalen frame. De afmetingen zijn 200 bij 69 bij 34,5 cm. De bamboe latten hebben een naturel kleur. De leuning is verstelbaar in 5 standen: van rechtop zittend tot plat liggend. Zet je Molo tegen een muur en bestel je er een aantal kussens bij, dan verandert de ligstoel in no time in een bankje waar je met meerdere mensen op kunt zitten.

Wrap en Molo zijn online verkrijgbaar bij Deens. Dit geldt natuurlijk ook voor al die honderden andere Deens artikelen van merken als HKliving (de HKliving mok is erg populair!) en Essenza (bekend van de comfortabele dekbedovertrekken). Accessoires- en meubelzaak Deens hanteert scherpe prijzen, heeft gunstige voorwaarden en levert uitstekende service. De klantenservice bereik je via klantenservice@deens.nl en 06-23621558.

https://www.deens.nl/nl/