Internet boekhandel Limburg
Image default
Vervoer en transport

Met één telefoontje regelt u uw koeltransport binnen of buiten Nederland

Wilt u een pakket laten verzenden, maar wilt u hier niet teveel tijd aan kwijt zijn? Dan loont het om een professioneel bedrijf in te schakelen dat het gehele proces van A tot Z voor u regelt. Bij A-One kunt u terecht voor spoedleveringen en leveringen voor diezelfde- of volgende dag. Ook producten die gekoeld bewaard moeten blijven, worden door dit bedrijf vervoerd door middel van professioneel koeltransport. De ervaren koeriers van het bedrijf halen het pakket op en brengen het vervolgens naar uw klanten binnen of buiten Nederland. Wilt u het pakket naar de andere kant van de wereld verzenden? Dan maken zij ook dat mogelijk met hun luchtvracht.

Deze specialist heeft altijd een voertuig beschikbaar

Met het uitgebreide wagenperk heeft dit bedrijf altijd een geschikt voertuig beschikbaar om uw gekoelde of niet-gekoelde goederen te vervoeren. Hier staat namelijk een bus of vrachtwagen klaar met voldoende laadruimte voor uw pakket of meerdere pakketten. A-One beschikt over:

  • Bestelwagens met laadvermogens van 400 – 600 kg
  • Bussen met laadvermogens van 1100 – 1435 kg
  • Bakwagens met laadvermogens van 715 kg
  • Vrachtwagens met laadvermogens van 5700 kg
  • Koelbussen voor koeltransport met ruimte voor twee pallets

Laat uw pakket vandaag nog verzenden

A-One staat 24 uur per dag en zeven dagen per week klaar om uw koeltransport en luchtvracht te verzorgen. Wanneer u uw pakket met spoed laat verzenden, zijn de koeriers al binnen dertig minuten bij u. Kiest u voor een verzending voor diezelfde dag? Dan rekent u erop dat uw zending al binnen zes uur op het adres in Nederland geleverd wordt. Overige zendingen worden de volgende werkdag geleverd. Voor alle pakketten geldt dat deze standaard verzekerd zijn. Bent u enthousiast geworden en wilt u uw pakket door dit bedrijf laten verzenden? Neem dan telefonisch contact met hun medewerkers op; met één telefoontje gaan de koeriers al voor u aan de slag!

https://www.aone.nl/