Internet boekhandel Limburg
Image default
Particuliere dienstverlening

Cementdekvloer met slijtvaste toplaag voor direct gebruik

Over het algemeen dient een cementvloer als tussenlaag tussen de betonnen onderlaag en de bovenvloer, bijvoorbeeld tapijt of tegels. De smeervloer zelf is dus niet direct te gebruiken, omdat deze niet de juiste afwerking heeft. Er bestaat echter de mogelijkheid om de cementvloer als bovenlaag te gebruiken. Bij een cementdekvloer kan namelijk een slijtvaste toplaag aangebracht worden, waardoor de vloer geschikt is voor direct gebruik.

Slijtvaste toplaag

Een slijtvaste toplaag zorgt ervoor dat de vloer geschikt is voor direct gebruik. Het cement is hierdoor stevig genoeg, zodat het niet beschadigt wanneer er veel gebruik gemaakt wordt van de vloer. Een smeervloer bestaat uit zand, cement en water. Dit wordt in de juiste verhouding gemengd tot een smeervloer die geschikt is voor uw doeleinde. Hier kan dus een slijtvaste toplaag aan worden toegevoegd, zodat de vloer klaar is voor gebruik. De consistentie van het mengsel is erg belangrijk en hiervoor kunt u het beste professionele hulp inschakelen.

Gebruik van een cementdekvloer

Cementdekvloeren worden voornamelijk gebruikt in garages, loodsen of fabrieksgebouwen. Natuurlijk kunt er ook in huis voor kiezen wanneer deze stijl u aanspreekt, maar over het algemeen vindt u de cementdekvloer met slijtvaste toplaag met name in industriepanden. Een cementdekvloer of smeervloer leggen laat u doen door een professioneel bedrijf, zoals Multi Vloeren Brabant. Zo bent u ervan verzekerd dat de smeervloer die u laat leggen, van de beste kwaliteit is.

Smeervloer leggen door specialisten

Multi Vloeren Brabant is een kleinschalig en professioneel bedrijf dat een hoogwaardige smeervloer kan leggen. De experts behandelen uw huis zoals ze ook hun eigen huis zouden behandelen en komen goed voorbereid. In de vrachtwagen hebben ze alle materialen behalve het water en hier mengen ze de vloer. Dit betekent dat uw geen ongemak ondervindt van bijvoorbeeld zand dat in de voortuin gestort moet worden. De specialisten zijn betrokken en zorgen ervoor dat uw huis keurig netjes wordt achtergelaten.