Zakelijke telefonie bij evenementen

Van

Wanneer er een groot evenement georganiseerd wordt, is telecommunicatie heel belangrijk, zakelijke telefonie op VoIP gebaseerd, is een perfecte oplossing. Naast telefoneren is internet noodzaak geworden en dat is exact mogelijk met zakelijke telefonie. Daarnaast levert het de gewenste flexibiliteit. Daarom wordt bij ieder groot evenement steeds vaker zakelijke telefonie ingezet. Net als zakelijke telefonie op grote evenementen is er ook een koffieautomaat te vinden. Met Elfstedenkoorts nog in het achterhoofd, staan nu de grote popevenementen voor de deur. Op elk festival is ook een koffieautomaat aanwezig, want niet iedereen drinkt bier. De betere automaat is aangesloten op het leidingwaternet en voordat het water de machine in gaat, wordt dit gefilterd. Veel leveranciers van koffieautomaten gebruiken de festivals om inruilapparatuur in te zetten.

Zakelijke telefonie gebruikt oude apparatuur?

Zo brengen de oude apparaten toch nog wat geld op. Worden ze per ongeluk door een onverlaat omver gelopen dat is dit niet direct een ramp. Vervelend dat wel, maar de apparatuur was toch al afgeschreven. Uiteraard staan er backstage de nieuwste apparaten, maar ook daar loop je als leverancier risico. Stel je voor dat een band als Rammstein zich gaat uitleven op de automaat. Natuurlijk wel leuk als hiervan foto’s op het internet verschijnen, want dan is het weer gratis reclame. Toch hoeft de koffie als drank die uit de automaat komt niet altijd te worden gemaakt door koffiebonen van de automaatleverancier. Zeker als koffieautomaat eigendom is van de organisatie van een bedrijf, dan is het mogelijk om te switchen van bonenleverancier.

Wat wordt vergeten bij zakelijke telefonie?

Helaas vergeten veel bedrijven dat je beter 10 zakjes van 1 kg kunt kopen, dan 1 zak van 10 kg. Vaak lijkt dit goedkoper, maar als een zak met bonen eenmaal open is, dan moet je deze binnen 24 uren verbruiken. Zodra de zak wordt geopend heeft dit een negatief effect op het aroma. Zodoende kan het zijn dat dezelfde soort bonen met dezelfde branding verschillend samen en indirect ruiken. Alles hangt sterk af van de zorgvuldigheid van degene die het dagelijks onderhoud op de koffieautomaat verzorgd en het bijvullen van de bonen. Als de automaat op vrijdagmiddag bijna leeg is, dan is het verstandig om geen nieuwe zak met bonen meer te openen.

Heeft interesse om kosten te besparen, dan loont het zich de moeite om een offerte aan te vragen. Baat het niet, dan schaadt het ook niet, maar het is de moeite om met een telecomspecialist te spreken.

 

Meer informatie: https://www.zakelijketelefoniespecialisten.nl

 Categorie: Telefonie