Internet boekhandel Limburg
Image default
Woningen

Wij zijn een erkend makelaarskantoor en toonaangevende speler op de onroerendgoedmarkt

Wij zijn een erkend makelaarskantoor dat in 2004 is geopend. Tegenwoordig is hij een van de potentiële makelaars in de regio, is hij een toonaangevende speler op de onroerendgoedmarkt en begeleidt hij zowel binnenlandse als internationale transacties voor de aan- en verkoop. Klantenservice wordt uitgevoerd in verschillende stadia van het zoeken naar onroerend goed en juridische bijstand wordt verleend tijdens de registratie.

Diensten het bureau biedt klanten rechtstreeks toegang tot ontwikkelaars en eigenaren van onroerend goed, waarbij tussenpersonen worden omzeild. Dit helpt om de aanschafkosten te verlagen. In sommige gevallen biedt het bureau diensten aan zonder commissie, dankzij directe samenwerking met ontwikkelaars en bouwers.

Over het werk van het bedrijf Het bureau werkt samen met ontwikkelaars en verkoopt onroerend goed rechtstreeks aan klanten zonder tussenpersonen, dus de commissie is 0%. Het bedrijf houdt zich bezig met vastgoed- en verhuurbeheer, de eigenaar krijgt gegarandeerd een rendement van 5% per jaar op de kosten van huisvesting. Medewerkers hebben de meest complete database met objecten van elke waarde.

 

 

Appartement te koop

https://be.propenda.com/