Internet boekhandel Limburg
Image default
Industrie

Optimale reiniging van bedrijfspanden door chroom-6 te saneren

Als u de ondersteuning van Gom Specialistische Reiniging inroept voor het chroom-6 saneren van uw bedrijfspanden, dan bent u verzekerd van optimale bescherming van uw personeel. Chroom-6 is jarenlang veelvuldig ingezet vanwege positieve eigenschappen in voorkoming van onder meer roestvorming aan bedrijfspanden. Echter staat deze carcinogene stof nu op de CMR-lijst van de Inspectie SZW en geldt daardoor als onveilig voor de gezondheid van medewerkers of bezoekers van uw bedrijfspanden. Ook voor uw vervoermiddelen gelden aangescherpte veiligheidsvoorwaarden, waaraan u dient te voldoen om nadelige gezondheidsrisico’s te voorkomen. Voor uw auto’s of bussen laat u daarom door deze expert een verlaging op dieselmotoremissie uitvoeren en kiest u voor chroom-6 te saneren bij uw bedrijfspanden.

Toxische stoffen veroorzaken risico’s

Waar chroom-6 jarenlang werd geschouwd als gewild materiaal voor behoud van uw bedrijfspanden, zijn huidige veiligheidsvoorschriften sterk aangescherpt. Deze carcinogene stof veroorzaakt immers serieuze gezondheidsklachten en kan ook op langere termijn nare gevolgen hebben. Schade aan DNA, weefsels of cellen zijn zeker geen onwaarschijnlijkheid, waarbij uw personeel uiteindelijk zelfs kans loopt op het ontwikkelen van kanker of allergieën. Bij langdurig verblijf in werkomgevingen waar deze stoffen veelvuldig aanwezig zijn, kan uw personeel dus serieus ziek worden. Ook uw vervoermiddelen dienen zorgvuldig onder de loep genomen te worden. De uitstoot van diesel kan namelijk eveneens nadelige gevolgen hebben voor de gezondheid. Kies daarom voor verlaging van dieselmotoremissie bij vervoermiddelen en het saneren van chroom-6 bij uw panden, voor zorgdragen van veiligheid voor uw personeel.

Oppervlakten professioneel laten reinigen

Door ervoor te kiezen om uw panden chroom-6 te laten saneren of oppervlakten deskundig te laten reinigen op dieselmotoremissie, weet u zeker dat u voldoet aan de huidige veiligheidsvoorschriften. Er dient zorgvuldig en voorzichtig te worden omgesprongen met de aanwezigheid van dergelijke toxische stoffen, aangezien deze een grote uitwerking hebben op de gezondheid van betrokkenen. Gom Specialistische Reiniging kan deze taak voor u professioneel aannemen en alle giftige stoffen verwijderen uit uw bedrijfspanden of vervoermiddelen.