Internet boekhandel Limburg
Aanbiedingen

leuke projecten voor school

leuke projecten voor school

Scholen zijn altijd op zoek naar vernieuwing, elk jaar kan er weer iets verbeterd of aangescherpt worden. Het lesaanbod voor onze leerlingen ontwikkeld zich zonder pauze en wordt steeds beter. Echter komt een school vaak het volgende obstakel tegen, tijd. Scholen hebben weinig tijd over om een breder aanbod te creeren voor hun leerlingen, naast al het voorbereiden en lesgeven houden de leraren vaak geen tijd over en kunnen ze lastig verdieping zoeken waar ze dat zouden willen. 

Een oplossing voor dit probleem is het betrekken van externe partijen in het lesaanbod. Een bedrijf als Grote Broer is gespecialiseerd in het lesgeven op het primair onderwijs en is al jaren actief door het hele land. Grote Broer doet wat leraren zouden doen als ze meer tijd hadden, een verdiepend aanbod aanbieden die non stop ontwikkeld. De workshopdocenten van Grote Broer zijn zowel actief in het lesgeven als in hun eigen discipline, wat dit ook is. 

Een dagproject wordt gegeven wanneer scholen veel nieuwe informatie in 1 dag willen overbregen aan hun leerlingen. Deze informatie betreft meer diepgang in eerder behandelde onderwerpen of iets volledigs nieuws. Afhankelijk van de wens van de basisschool wordt een dagproject altijd op maat aangeleverd en uitgevoerd. 

dagproject Hotel Heerlijk

een leuk en educatief dagproject is Hotel Heerlijk. Op deze dag komen de leerlingen voor het eerst in aanraking met het maken van een echte theatervoorstelling. de scholen worden goed voorbereid op deze dag, Grote Broer regelt verder alles van de organisatie tot de afbouw. Bij opa en de reismachine worden alle groepen ingedeeld bij een workshopdocent. Deze workshopdocent begeleid de leerlingen de hele dag tot de voorstellen is afgelopen. Samen met de leerlingen bepaald de workshopdocent wat de invulling gaat zijn van de groep voor de voorstelling. Aan het einde van de dag, wanneer de voorstelling zover is, worden de ouders uitgenodigd om te kijken naar de voorstelling. 

http://grotebroer.com