Internet boekhandel Limburg
Image default
Business / Marketing and Advertising

LED STRIP VERLICHTING PLAATSEN

In een vorig artikel, zijn we op de belangrijkste dingen gaan letten bij het kopen van LED Strip verlichting. Nu gaan we u door de volgende fase leiden; de installatie. Installeren van uw LED Strips kan van zeer eenvoudig tot heel moeilijk zijn, maar uiteindelijk hangt het allemaal van wat u probeert te bereiken met uw verlichtingssysteem. Bijvoorbeeld kan de invoering van een 1-meter strip van de LED-verlichting in uw keukenkast worden. Ongeacht wat je doet, er zijn een paar gemeenschappelijke dingen om op uit te kijken, en dit artikel brengt u door enkele van hen.

We zullen beginnen met de LED strip zelf. Dit bestaat uit een lang stuk van high-impact, een flexibele printplaat met oppervlakte gekoppelde apparaten, of led SMDs, geplaatst langs de lengte. Er zijn een paar verschillende dingen om hier te overwegen: LEDs per meter, LED chip grootte, strip lichte kleur en lengte. Strip verlichting zijn beschikbaar in twee LED’s de meter varianten; 30 LED per meter en 60 LED per meter. Zoals voorgesteld door de naam heeft de laatste heeft twee keer zoveel LEDs en is een stuk krachtiger dan de eerste. Ze zijn ontworpen om te worden gebruikt in een context van verlichting waar zij worden gedwongen om te concurreren met achtergrondverlichting. Dus bijvoorbeeld, als u deze wilt gebruiken en in het daglicht wilt plaatsen, zoals een straat winkel display, of aan een kamer die algemene verlichting nodig heeft. Een 30 LED per meter led strip zal de meeste andere verlichting regelen, zoals club opstellingen, of ergens anders en hoeven niet te concurreren met de achtergrondverlichting.

Meestal vindt u de chip grootte van 5050 (5mm 5 mm) of 3528 (3.5 mm 2.8 mm). Het belangrijkste verschil tussen deze twee soorten chip grootte is de consistentie van licht die zij produceren. Kleinere LEDs ontstaat een meer hoekige en inconsistent effect terwijl de grotere LEDs zorgt voor een meer zelfs verspreid licht.

Een andere beslissing te maken is precies welke kleur-strip die je wilt kopen. Ze zijn meestal verkrijgbaar in drie varianten, met inbegrip van warme, koud witte en verwisselbare RGB strips. De eerste twee zijn voor het toevoegen van stijlvolle omgevingslicht aan commerciële en huishoudelijke. Ze kunnen worden gebruikt om esthetisch het uiterlijk van een kamer te verfraaien door het toevoegen van gelaagde of accentverlichting of ze als functionaliteit verlichting toe te voegen aan keukens, badkamers of kantoren waar zij kunnen worden gebruikt als taakverlichting om te helpen bij het werk. RGB LED strip is een directe vervanging voor de oude ouderwetse disco verlichting en biedt u duizenden programmeerbare effecten.

De meest voor de hand liggende overweging te maken is de exacte lengte van strip verlichting dat u nodig heeft. Dit hangt af van de aard van uw installatie en hoe complex uw intenties zijn. De meeste verlichting regelingen kunnen meestal worden bereikt met een enkele strip. Strip verlichting zijn beschikbaar in 5 meter en 10 meter rollen als standaard, maar langer of korter op maat gemaakte lengtes kunnen worden besteld dus Bel uw provider om erachter te komen.

http://www.leds-depot.nl/

Gerelateerde artikelen

Feedback van medewerkers

Kiezen voor Smok producten als e-sigaret gebruiker

Zoekmachine marketing Amsterdam