Internet boekhandel Limburg
Image default
Aanbiedingen

Jouw ideale tv vind je zo!

Jouw ideale tv vind je zo!

Je besluit een nieuwe televisie aan te schaffen, leuk! Nu is het tijd om je te verdiepen in de verschillende soorten en maten. Het lijkt misschien eenvoudig, maar pas als je weet waar je op moet letten, koop jij jouw ideale televisie. Bekijk ons assortiment op je gemak, let op de onderscheidende factoren en vergelijk. 

 

Waar je op let

Je bestedingsruimte is bepalend voor de televisie die je uiteindelijk uit gaat kiezen. Daarnaast is het belangrijk om te kijken welke televisie past bij jouw leefruimte en manier van televisie kijken. Bij een kleinere woonkamer lijkt het allergrootste beeldscherm geen match. Behalve de grootte van jouw beeldbuis wil je ook kunnen genieten van beeldkwaliteit en een tv met een laag energieverbruik.

Wat vind jij belangrijk?

Als je op het internet op zoek gaat naar een televisie die bij jou past, valt het op dat iedere uitvoering specifieke kenmerken heeft. Bij Piest zie je al snel een scala aan keuze op het gebied van:

  • energielabel dat varieert van klasse A tot G

  • Smart TV, al dan niet voorzien van Bluetooth

  • Full HD, 4K of 8K beeldkwaliteit

  • televisies die variëren van 24 tot maar liefst 28 inch aan afmeting

 

Beeldkwaliteit door resolutie 

Hoe hoger de resolutie van een televisie, hoe meer details jij te zien krijgt. De ene persoon vindt een full HD-scherm meer dan prima voor een nieuwe televisie. Een ander persoon heeft behoefte aan een resolutie van 4K of zelfs 8K, wat een haarscherp beeld oplevert. Bekijk voor jezelf waar jij waarde aan hecht. 

Be smart

Met een Smart tv kijk jij naar je beeld zoals jij dat voor ogen hebt. Je sluit hem makkelijk aan op het internet waardoor je jouw scherm moeiteloos gebruikt voor het streamen van je favoriete serie of game. 

Kleurrijk genieten 

Wil jij echt genieten van diepe schaduwen en kleuren die levensecht worden weergegeven? Dan zoek je naar een HDR-televisie die behalve prachtige kleuren ook een geweldig geluid laat horen. Dit herken je aan de termen: Dolby surround en Dolby Atmos. Uiteindelijk haal jij met de juiste televisie het bioscoopeffect gewoon naar je eigen huiskamer.