Internet boekhandel Limburg
Image default
Hobby en vrije tijd

Horoscoop Week 1 Steenbok – Waterman en Vissen

Ben je benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben? Het is weer tijd voor je horoscoop van deze week!

Horoscoop Steenbok

Deze week voel je je bijzonder gelukkig, vooral waar het je liefdesleven betreft. Passie en harmonie domineren en het is een goed moment om samen met je partner technieken te verkennen. Er is zeker één lang gekoesterde wens, die horoscoop Steenbok nu zou willen proberen. Dankzij je gevoelige en attente benadering is je geliefde bereid om naar je te luisteren en waarschijnlijk positief op je te reageren.

Gezondheid

Je voelt je zelfverzekerd en in een bijzonder goede fysieke conditie. Deze week zul je niet aarzelen om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ga verder; dit is wat je lichaam van adrenaline laat stromen. Maar pas op dat je het niet overdrijft. Zorg voor voldoende lange pauzes om te ontspannen! Het is ook belangrijk dat u regelmatig uitgebalanceerd eet; anders kan het uw evenwicht verstoren.

Werk

U kunt anderen gemakkelijk van uw standpunt overtuigen. Je hebt creatieve ideeën en bewijst dat je talent hebt, zeker bij onderhandelingen. Aarzel niet om anderen te laten zien waartoe je in staat bent en maak gebruik van je voortdurende succes. Het is waarschijnlijk dat je mensen tegenkomt die jaloers op je zullen zijn. Houd er rekening mee dat er misschien anderen zijn die de eer voor uw succes proberen op te eisen.

Horoscoop Waterman

Je vertoont tekenen van passie. Overweldig je geliefde niet met fantasievolle ideeën en suggesties. Je zou een langzamere, meer sensuele benadering moeten gebruiken – probeer ze voorzichtig te lokken, wees niet te opdringerig. Als je alleenstaand bent, meng zelfvertrouwen dan niet met bruuskheid. Met een meer verfijnde aanpak is de kans groter dat u goedkeuring krijgt. Wees gewoon een beetje geduldiger!

Gezondheid

Qua gezondheid kan sterrenbeeld Waterman deze week genieten van een periode van perfect evenwicht. Je moet proberen deze helende balans te behouden. Misschien wilt u uw werklast verhogen om u uitgedaagd te voelen. Zorg ervoor dat u ongelukken en eventuele frustraties in verband met dat doel vermijdt. Lichaamsbeweging, warm-koud douches, joggen enz. zijn geweldig om je elasticiteit op peil te houden voor je nieuwe fysieke uitdagingen.

Werk

Je baan helpt om je zelfvertrouwen op te bouwen. Het is veel beter om aan minder dingen te werken en uitstekende resultaten te kunnen leveren. Je moet rustig aan doen met je collega’s, die je acties misschien niet oppikken of reageren op de manier die je wilt. Probeer een goed voorbeeld te zijn in termen van toewijding, doorzettingsvermogen en creativiteit. Zorgen maken over concurrentie is op dit moment niet nodig.

Horoscoop Vissen

U ondervindt moeilijkheden door uw gebrek aan aandacht. Je voelt je nogal gepassioneerd; een vluggertje is zeker spannend, maar niet altijd aan te raden. Als je je enthousiasme een beetje kunt bedwingen, maakt de spanning van anticipatie het de moeite waard; geef je partner ook plezier van aanhoudende liefde. Als je single bent, moet je ontspannen; controle over je lust en passie.

Gezondheid

Je moet stoppen met je zorgen te maken over je problemen. Doe in plaats daarvan iets goeds voor je lichaam; gymnastiek, het verbeteren van je uithoudingsvermogen, ademhalingsoefeningen. Werk aan alle delen van uw lichaam, maar zonder uzelf te verwonden. Uw hyperactieve gedrag – maakt dat alles grenst aan risico. Wanneer je bent teruggekeerd naar een gezonde staat van zelfkritiek, kun je weer tieren en raaskallen.

Werk

Je wordt gedreven door je ambitie en helaas kan dit ervoor zorgen dat je je niet bewust bent van hoe je collega’s zich misschien voelen. Kijk eens goed naar de manier waarop u zich gedraagt. Sterrrenbeeld Vissen kan maar beter van z’n hoge paard af komen voordat je merkt dat je door anderen wordt weggeduwd. Je moet ongelovige blikken van anderen beantwoorden met een oprechte vraag naar feedback, niet met zelfverzekerde arrogantie.

Bron:
Zodiac Horoscoop