Het best gekwalificeerde leads kopen

Internetboekhandellimburg
Van

Het best kunt u voor uw groei gekwalificeerde leads kopen. De manier waarop de leads gegenereerd worden, doet er in zo´n geval niet veel toe.

Televerkoop leads kopen

Direct marketing is de snelst groeiende vorm van marketing en wordt ook wel televerkoop genoemd.
Waarbij tele duidt op afstand en heeft niets van doen met telemarketing. Hierbij worden voor leadgeneratie callcenters ingeschakeld om leads te werven. Jaren geleden werd het direct marketing kanaal sterk gedomineerd door de post en de telefoon. Tegenwoordig omvat het alle vormen van online communicatie zoals e-mail, websites, facebook, twitter en andere interactieve communicatiemedia. Er is ook een Europese organisatie die zich bezighoudt met de belangen van direct marketing. Dit is de FEDMA. Deze afkorting staat voor Federatie van Europese Direct (en interactieve) Marketing. De FEDMA omvat de direct marketing associaties van de lidstaten en heeft meer dan 200 leden. In Europa wordt jaarlijks meer dan 100 miljard Euro besteedt aan direct marketing. In 2002 was dit nog 46 miljard. De moderne direct marketing richt zich steeds meer op het internet. Het grootste deel van de Europese direct marketingbesteding gaat naar internetmarketing.

Direct marketing leads kopen

Sinds 2000 zien we ook een omzetvergroting bij de klanten van de DM-bedrijven. In de Oost-Europese landen is direct marketing nog in ontwikkeling. Maar hier geldt de wet van de remmende voorsprong. De verwachting is dat de postbedrijven in Oost-Europa beter gaan functioneren, waardoor ook de online verkopen de hoogte in zullen gaan. Europa, het internet, nieuwe communicatiekanalen bieden bedrijven de mogelijkheid om zaken te doen buiten de eigen landsgrenzen. Zolang het gaat om het verkopen van niet veraccijnsde goederen is het verkopen in het buitenland eenvoudig. Elk land heeft specifieke richtlijnen waar het gaat om accijnzen. Wanneer een wijnshop wijn verkoopt in verschillende landen, heeft het te maken met verschillende accijnstarieven. Dit is niet alleen lastig voor de prijsberekening naar de consument, maar vooral voor het afdragen van de accijnzen. De wetgeving in de diverse EU-landen is niet afgestemd op de import van colli’s. Voor het inklaren verwacht de douane dat er wordt gewerkt met pallets. En dat allemaal dankzij leads kopen bij een direct marketing leadgeneratie organisatie.

Meer informatie: https://www.virgoleads.com

Vergelijkbare artikelen