Geef uw beukenhaag de beste zorg en kies voor een specialist

Van

Als u beukenhagen heeft gekocht, is het van belang dat u deze goed verzorgd. Het begint al bij de aankoop van de plant. Het is dan namelijk belangrijk dat u de beukenhaag direct plant, anders kan hij namelijk uitdrogen. Zijn de hagen geplant? Dan is het verstandig om de planten met enige regelmaat bij te mesten, want ze hebben schimmels nodig om te kunnen groeien. Om te voorkomen dat de mest wegregent, kunt u de beukenhagen het beste bemesten in het voorjaar. Hebben uw beukenhagen last van luizen? Dan zijn er verschillende biologische middelen verkrijgbaar om luis te bestrijden. Wanneer u meer wilt weten over de zorg van beukenhagen, gaat u naar een specialist als Beukenhaag Kwekerij

Multifunctionele beukenhagen: zet uw beukenhaag in voor verschillende toepassingen

U bent net verhuisd en alleen de tuin moet nog een make-over krijgen. Of u wilt slechts kleine dingen aanpassen om uw tuin weer nieuw leven in te blazen. Dan is het belangrijk dat u nadenkt over erfafscheiding. Tegenwoordig zijn er vele verschillende scheidingen verkrijgbaar, maar de beukenhaag wint aan populariteit. Beukenhagen dienen niet enkel als nuttige en natuurlijke erfafscheiding, maar dragen tevens bij aan een prachtige aanblik in uw tuin en u heeft ook nog eens volop privacy. Met beukenhagen van Beukenhaag Kwekerij kunt u uw tuin op een simpele manier afscheiden van de buren of de weg en bovendien geeft u uw tuin een nieuw uiterlijk. Bij Beukenhaag Kwekerij: kunt u beukenhagen online bestellen en laten bezorgen.

Hoe en wanneer plant u een beukenhaag?

Een beukenhaag kopen is gemakkelijk, maar het planten ervan kan een lastige klus zijn. Want hoe moet dat nu eigenlijk. Allereerst bekijkt u wanneer u deze het beste kunt planten. Als de weersomstandigheden en de grond het toelaten, kunt u een beukenhaag het beste planten tussen eind oktober en half april. Beukenhagen houden niet van natte grond en hebben voldoende ruimte nodig en de grond moet van een goede structuur zijn. Wanneer u gaat planten, is het belangrijk om een sleuf te graven die twee keer zo diep en zo breed is als de wortels en daar vervolgens de hagen in te zetten. Uw beukenhaag van Beukenhaag Kwekerij is goed geplant als de planten rechtstaan en u ze licht aantrapt met de wortelhals net onder de grond.