Internet boekhandel Limburg
Image default
Bedrijven

Flink besparen met LED verlichting werkplaats

Zou u willen weten hoeveel u kunt besparen op de energierekening als u alle lampen vervangt door led-exemplaren? Led Design Holland rekent het voor u uit!

LDH is een ervaren led-specialist. Er worden nooit zomaar een paar led-armaturen ingekocht. Led Design Holland maakt altijd eerst een lichtplan voor LED verlichting bedrijfshal. Binnen zo’n plan wordt een berekening gemaakt van de hoeveelheid licht die nodig is in een bepaalde ruimte. Met die gegevens in de hand worden ledlampen ingekocht. Vanzelfsprekend neemt LDH de installatie ook voor haar rekening.

Om u een indruk te geven van wat er allemaal mogelijk is op het gebied van led beschrijven we een paar A-kwaliteit leds.

Om te beginnen de Venezia I opbouwspot in wit. De lamp is zowel te draaien als te kantelen. Met de dim to warm functie verandert u de lichttemperatuur naar warm wit. Het uiterlijk van deze led is tijdloos en strak. Hij is gemaakt van sterk aluminium en afgewerkt met een poedercoating. De 12 Watt spot geeft 650 Lumen licht. Het aantal lichturen is vastgesteld op 30.000. Een spot als deze komt eigenlijk overal tot z’n recht: in een winkel, showroom, etalage en gewoon thuis natuurlijk. U krijgt op de Venezia 3 jaar garantie.

De Bellagio led downlight in aluminium / wit / zwart is een praktische, stijlvolle inbouwspot.  Hij is 50 mm hoog, heeft een diameter van 86 mm en een gat-maat van 76 mm. Het is een cardanische spot met een draaihoek van 360 graden en een kantelhoek van 30 graden. Dankzij de aluminium rand is deze lamp mooi in het plafond weg te werken. De Bellagio is zuinig; hij verbruikt  7 Watt energie. U kunt de lamp dimmen van 1800 Kelvin tot 3000 Kelvin. De lamp brandt maar liefst 50.000 uren. De garantieperiode is 5 jaar.

Tot slot zoomen we in op de Ella. Een led railspot met een GU10 fitting. De gestroomlijnde vormgeving en de witte poedercoating-laag zorgen voor een hippe, strakke look. De spot is 9,5 cm lang en 5,6 cm breed. Doordat deze lamp zo zuinig is, heeft u de investering er binnen 2 jaar al weer uit.

https://www.leddesignholland.nl/