Internet boekhandel Limburg
Image default
Onderwijs

Een programma op maat voor kinderen met leerproblemen

Kinderen met leerproblemen kunnen te allen tijde terecht bij Trivers in Noord-Brabant. Trivers is een praktijk voor kinder- en jeugdpsychologie die zich voornamelijk richten op onderzoek en behandeling bij kinderen met leerproblemen, gedragsproblemen en sociaal-emotionele problemen. Hun focus ligt echter niet alleen bij de kinderen zelf, maar ook bij de ouders, leerkrachten en schoolteams. Op deze manier zorgen ze ervoor dat het kind overal de juiste ondersteuning krijgt, wat de ontwikkeling van het kind ten goede komt. Kinderen uit Noord-Brabant met leerproblemen kunnen op diverse locaties van Trivers terecht. In Roosendaal, Zevenbergen en Breda beschikt deze organisatie over vestigingen.

Een persoonlijke aanpak staat voorop

Kinderen die leerproblemen ervaren zijn natuurlijk niet onder een stempel te drukken. De leerproblemen per kind kunnen namelijk onwijs van elkaar verschillen. Bij Trivers zijn ze zich hier goed bewust van. De specialisten van deze organisatie zetten een persoonlijke aanpak daarom te allen tijde voorop. Enkel wanneer er per kind gekeken wordt naar de situatie, kan het kind goed geholpen worden. Dit begint met een zorgvuldige screening. De kinderen met leerproblemen worden dan een-op-een genomen en vervolgens wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. Ook wordt de juiste specialist aan het kind gekoppeld.

Vraag naar de mogelijkheden

Heeft u een of meerdere kinderen die met leerproblemen kampen? Dat is natuurlijk uiterst vervelend voor u en uw kind(eren). U heeft dan waarschijnlijk behoefte aan professionele hulp. Gelukkig staan de professionals van Trivers uit Noord-Brabant dan voor u klaar. Wanneer u interesse heeft in een behandeling door deze specialisten, kunt u hen altijd bellen. Ze vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn en hoe een behandeling eruit kan komen te zien. Zo heeft u een duidelijker beeld van de werkwijze van deze specialist en kunt u beter beslissen of een dergelijk traject geschikt is voor u en uw kind(eren). Help uw kind met het maken van stappen en maak een afspraak.

https://trivers.nl/

Gerelateerde artikelen

Hoe ziet een studiedag eruit om je theorie te halen

Online Alternatieven

Met deze leermiddelen voor groep 5 wordt leren leuk