Internet boekhandel Limburg
Image default
Aanbiedingen

Een medische klompenwinkel voor jouw werk in de zorg

Maak je ook altijd lange dagen tijdens je werk in de zorg? Krijg je je schoenen niet goed schoen en moet je ze regelmatig weg doen? Dan moet je de medische schoenen van klompenwinkel Watts Footwear in Oisterwijk, vlak bij Tilburg, bekijken. Deze medische klompenwinkel heeft namelijk schoenen ontwikkeld die speciaal ontworpen zijn voor medewerkers in de zorg. De schoenen hebben een slimme technologie, waardoor ze niet alleen hygiënisch en veilig zijn om te gebruiken, maar ook erg comfortabel lopen. Zeg vaarwel tegen pijnlijke voeten na een lange dienst en zorg voor meer comfort tijdens je werk!

De perfecte pasvorm

De medische klompenwinkel heeft met de medische schoenen de perfecte pasvorm weten te realiseren. In de schoen zit een uitneembare inlegzool, die je eenvoudig voor jouw behoeften bestelt. Daarnaast is er sprake van een ergonomisch design en heeft de schoen de perfecte pasvorm die is gebaseerd op de drukpunten van de voet. Zo ervaar je optimaal comfort. Met de antistatische en -slip zool hoef je je geen zorgen te maken dat de schoen te glad, je kunt deze veilig aan op je werk. Naast dat de schoen comfortabel is, is deze ook hygiënisch. De schoen is namelijk geïnjecteerd met Microban-additieven, waardoor bacteriën binnen vijf uur gedood worden. Zo kun je ze zelfs dragen in de operatiekamer en hoef je ze niet langer op een hoge temperatuur te wassen.

Maak snel een afspraak bij deze specialist!

Wil je ook medische schoenen bij deze gespecialiseerde medische klompenwinkel bestellen? Kies dan een vrolijk kleurtje uit en plaats je bestelling. Daarnaast kun je een afspraak maken om proef te lopen op de locatie van Oisterwijk, waar je het comfort zelf ervaart! Voor een grote bestelling voor je personeel, neem je contact op met de specialisten of vraag je vrijblijvend een offerte aan. Zo zijn pijnlijke voeten na het werk binnen no-time verleden tijd!

https://www.wattsfootwear.nl/site/home