Een mantelzorgwoning plaatsen? Dan heeft u geen vergunning meer nodig

Van

Wilt u een mantelzorgwoning in de achtertuin laten bouwen? Dan is het ongetwijfeld goed nieuws dat u hiervoor niet meer een vergunning nodig voor heeft. Hiermee bespaart u zichzelf een hoop moeite. U hoeft namelijk niet meer eerst naar de gemeente voor het aanvragen van de vergunning voor de mantelzorgwoning, maar kunt direct naar een bouwbedrijf stappen voor de realisatie ervan. Wel is het nog steeds aan te raden om voor het bouwen van een mantelzorgwoning in zee te gaan met een bedrijf dat op de hoogte is van de regelgeving omtrent mantelzorgwoningen, zoals Blommers Bouwsystemen B.V. Zij hebben in het verleden al diverse prachtige mantelzorgwoningen gerealiseerd en weten daarom ook precies aan welke eisen dit type woning moet voldoen.

Verleen mantelzorg dichtbij huis dankzij een mantelzorgwoning

Bent u mantelzorger voor bijvoorbeeld uw ouders? Dan heeft u een zware taak. Het is vaak tijdrovend om de hele tijd langs te gaan bij uw ouders om zorg te verlenen. Een oplossing hiervoor is om uw ouders bij u thuis te laten inwonen in een speciale mantelzorgwoning. U wilt uw ouders natuurlijk niet zomaar in een schuurtje huisvesten. Integendeel zelfs, u wilt dat uw hulpbehoevende ouders een zo aangenaam mogelijk onderkomen hebben. Daarom is het raadzaam om een specialist als Blommers Bouwsystemen B.V. in te schakelen voor het realiseren van de mantelzorgwoning. Dit bedrijf biedt niet alleen maatwerk oplossingen voor uw mantelzorgwoning, maar realiseert ook keer op keer de prachtigste gebouwen.

Een specialist denkt aan het milieu bij de realisatie van uw mantelzorgwoning

Wilt u keuze uit diverse soorten woningen én een specialist in maatwerk bouwoplossingen die zich houdt aan de steeds strengere milieueisen die gelden voor de bouw hiervan? Dan doet u er verstandig aan om een specialist als Blommers Bouwsystemen B.V te kiezen. Wanneer u dit bedrijf inschakelt voor bijvoorbeeld de realisatie van een mantelzorgwoning, kunt u ervan uitgaan dat er zekere maatregelen zijn getroffen. Zo werkt dit bedrijf uitsluitend met gerenommeerde leveranciers waar kwaliteit hand in hand gaat met het milieu. Tevens gebruiken ze uitsluitend milieuvriendelijke producten en zorgen ze ervoor dat het bouwafval altijd gescheiden wordt. Hierdoor kunt u erop rekenen dat de mantelzorgwoning die u door dit bedrijf laat bouwen op de meest milieuvriendelijke manier die mogelijk is, wordt gerealiseerd.