Internet boekhandel Limburg
Image default
Banen en opleidingen

Een interim inkoper op basis van detachering is dé oplossing voor tijdelijke bezettingsproblemen

De afgelopen jaren zijn de meeste inkoopafdelingen van bedrijven ontzettend hard gegroeid. Het is niet alleen mogelijk om producten van verschillende aanbieders te verkrijgen; het levert u ook nog eens ontzettend veel winstmarge op! Veel bedrijven concurreren met elkaar om de beste prijs te leveren en klanten binnen te halen. Daar haalt u voordeel uit. Wanneer u producten, onderdelen of diensten tegen de beste prijs inkoopt, houdt u aan het einde van de productlijn het meeste winst over. Het enige nadeel is dat een afdeling Inkoop overspannen kan raken, waardoor het wellicht prettig is om via detachering extra handjes in te zetten in de vorm van een interim inkoper.

De afweging maken tussen detachering en eigen personeel op de werkvloer

Een interim inkoper ondersteunt uw afdeling Inkoop op basis van detachering – hij of zij komt dus als blijvende oplossing voor een tijdelijk probleem bij uw bedrijf werken. Het kan zijn dat u midden in een piekperiode zit, een groot project aan het opzetten bent of een vaste kracht ziek thuis heeft zitten. Dit zijn allemaal situaties waarin u op zoek bent naar een blijvende oplossing voor een tijdelijk probleem. Dit kan zijn voor enkele maanden maar ook voor een paar jaar. Een interim inkoper heeft zichzelf niet alleen op zijn of haar niveau bewezen, maar door het werken op basis van detachering vinden zij het ook leuk om de inkoop van nieuwe bedrijven naar een hoger niveau te halen.

Schakel een professioneel detacheringsbureau in voor uw interimzaken

Natuurlijk wilt u een professionele interim inkoper op basis van detachering die uw afdeling Inkoop kan ondersteunen. Insinc kan u hiermee helpen. De interim inkoper(s) die bij het detacheringsbureau aangesloten zijn, staan allemaal klaar om uw tijdelijke probleem blijvend op te lossen. Wilt u weten of er een kandidaat interim inkoper bij zit die op basis van detachering uw afdeling Inkoop kan komen versterken? Neem dan zeker contact op met de medewerkers van Insinc voor meer informatie.

Gerelateerde artikelen

Senior Netwerkbeheerder

Hardware engineer

Notarieel Jurist