Internet boekhandel Limburg
Image default
Haartransplantatie

De ultieme HydraFacial blog!

Tegenwoordig zijn er tal van gezichtsbehandelingen beschikbaar om ons te helpen onze huid te verjongen, te herstellen en er stralend uit te laten zien. Eén van deze innovatieve en populaire behandelingen is de HydraFacial™. Maar wat is het precies en wat moet je erover weten? In deze blog duiken we dieper in de HydraFacial™ behandeling en alles wat erbij komt kijken.

Wat is HydraFacial™?

HydraFacial™ is een niet-invasieve huidbehandeling die de huid reinigt, exfolieert en hydrateert in één sessie. Door een uniek, spiraalvormig ontwerp gebruikt het apparaat zuigkracht om onzuiverheden en dode huidcellen te verwijderen, terwijl het tegelijkertijd essentiële voedingsstoffen zoals antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur in de huid infundeert.

Wat kan een Indicatie zijn?

De HydraFacial™ behandeling is geschikt voor bijna elk huidtype en kan helpen bij het aanpakken van een scala aan huidproblemen, waaronder:

 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Vergrote poriën
 • Overtollige olieproductie
 • Acne en acne littekens
 • Hyperpigmentatie en zonbeschadiging
 • Doffe huid

Wat moet je vooraf weten?

 • Geen zware procedures vooraf: Het is aan te raden om in de week voor de HydraFacial™ geen andere agressieve huidbehandelingen te ondergaan.
 • Informeer naar contra-indicaties: Hoewel de behandeling over het algemeen veilig is, zijn er enkele contra-indicaties zoals actieve huidinfecties. Bespreek dit vooraf met uw specialist.

Wat is een goede voorbereiding?

 • Reinig je huid: Het is handig om met een schone huid te komen, dus reinig je gezicht voor de afspraak.
 • Geen make-up: Kom zonder make-up naar je afspraak.
 • Vermijd zonlicht: Probeer directe zonblootstelling te vermijden in de dagen voorafgaand aan de behandeling.

Hoe ziet de behandeling eruit?

De HydraFacial™ behandeling bestaat uit drie hoofdstappen:

 1. Reinigen en Exfoliëren: Eerst wordt de huid gereinigd en dode huidcellen worden verwijderd, waardoor een frisse nieuwe huidlaag tevoorschijn komt.
 2. Zuurpeeling: Een zachte peeling wordt aangebracht om onzuiverheden in de poriën los te maken.
 3. Extracties en Hydratatie: Met behulp van de zuigkracht van het apparaat worden onzuiverheden verwijderd, gevolgd door het infunderen van de huid met voedende serums.

Informatie over Nazorg

 • Vermijd zonlicht: De huid kan gevoeliger zijn na de behandeling, dus het is essentieel om direct zonlicht te vermijden en een goede zonnebrandcrème te gebruiken.
 • Hydratatie: Blijf je huid hydrateren en drink voldoende water.
 • Vermijd agressieve producten: Gebruik in de dagen na de behandeling geen producten met zuren of andere irriterende ingrediënten.

Wat kunnen vervolgbehandelingen zijn?

Afhankelijk van de specifieke behoeften van uw huid, kan uw specialist aanbevelen om vervolgbehandelingen te ondergaan, zoals:

 • Microneedling skinpen voor collageenproductie
 • LED-lichttherapie voor ontstekingsreductie en collageenstimulatie
 • Chemische peelings voor diepere exfoliatie

Bespreek met uw specialist wat het beste is voor uw unieke huidbehoeften.

De HydraFacial™ behandeling is een uitstekende optie voor diegenen die op zoek zijn naar een diepe reiniging en hydratatie zonder downtime. Of je nu specifieke huidproblemen wilt aanpakken of gewoon een stralende huid wenst, HydraFacial™ kan de oplossing zijn. Zoals altijd, zorg ervoor dat je een gekwalificeerde specialist kiest voor de beste en veiligste resultaten.

HydraFacial behandeling in Twente bij BodySilk Laser Clinic

Als je in Twente of in de omgeving woont en overweegt een HydraFacial-behandeling te ondergaan, dan is er goed nieuws voor je. BodySilk Laserklliniek, dé nummer 1 huidkliniek van Twente, biedt deze innovatieve behandeling aan.

Waarom kiezen voor BodySilk Laserkliniek?

 1. Uitgebreide huidanalyse: Voordat je begint aan een behandeling bij BodySilk Laser Clinic, krijg je de mogelijkheid om een uitgebreide huidanalyse te doen. Dit helpt om de specifieke behoeften van jouw huid te begrijpen en een behandeling op maat te krijgen.
 2. Ervaring en deskundigheid: Bij BodySilk Laser Clinic werken uitsluitend ervaren huidtherapeuten die up-to-date zijn met de nieuwste technieken en behandelingen. Je bent hier dus in veilige handen en kunt erop vertrouwen dat je de beste zorg ontvangt.
 3. Persoonlijk advies: Dankzij de expertise van de therapeuten bij BodySilk Laser Clinic krijg je deskundig advies over de juiste behandelingen, producten en nazorg voor jouw huidtype en -behoeften.

5 veelgestelde vragen over HydraFacial:

 1. Is de HydraFacial-behandeling pijnlijk?

  • Nee, de HydraFacial-behandeling wordt over het algemeen als comfortabel ervaren. Sommige klanten vergelijken het met het gevoel van een mini-stofzuiger die over de huid glijdt.
 2. Hoe lang duurt een HydraFacial-behandeling?

  • Een standaard HydraFacial-behandeling duurt ongeveer 30 tot 45 minuten. Afhankelijk van eventuele aanvullende behandelingen of zorgen kan dit variëren.
 3. Hoe snel zie ik resultaten?

  • Veel mensen merken onmiddellijk na de eerste behandeling resultaten op. De huid kan er stralender, gehydrateerd en verfrist uitzien.
 4. Zijn er bijwerkingen?

  • De meeste mensen ervaren weinig tot geen bijwerkingen. Sommigen kunnen lichte roodheid hebben direct na de behandeling, maar dit verdwijnt meestal binnen een paar uur.
 5. Hoe vaak moet ik een HydraFacial-behandeling ondergaan?

  • Dit hangt af van je huidtype en je specifieke behoeften. Voor optimaal onderhoud wordt vaak aangeraden om de behandeling elke 4-6 weken te herhalen.

Als je overweegt een HydraFacial-behandeling te krijgen of meer wilt weten over wat het voor jou kan doen, aarzel dan niet om een afspraak te maken bij BodySilk Laser Clinic in Twente voor een consult en een persoonlijke huidanalyse.

https://www.bodysilk.nl/