Internet boekhandel Limburg
Image default
Business / Marketing and Advertising

Artiesten in de ziggo dome

Iedereen kent de Ziggo Dome wel. De grote concertzaal bij de Amsterdam ArenA in Amsterdam Zuidoost. Talloze wereldbekende artiesten hebben al een plekje gehad op dit podium. Zowel Nederlandse beroemdheden, als internationale helden hebben dit podium betreden. Hieronder wordt een greep uit de artiesten genoemd die er te bezoeken zijn deze laatste twee maanden van het jaar 2017.  

Queen op maandag 13 november 2017
Queen is een Engelse rockgroep. De band is in 1970 opgericht door zanger Freddie Mercury, gitarist Brian May en drummer Roger Taylor. In 1971 is dit aangevuld met John Deacon, een bassist. Met tientallen hits in de jaren 70, 80 en 90 is Queen één van de meest succesvolle popgroepen in de geschiedenis. Op maandag 13 november is deze wereldberoemde groep live te aanschouwen in de Ziggo Dome.

Sharkira op dinsdag 14 november 2017
Shakira Isabel Mebarak Ripoll is een zangeres en heeft een Colombiaanse afkomst. In eerste instantie bereikte ze de sterrenstatus in Latijns-Amerika. Hierna brak ze in 2001 wereldwijd door. Dit deed zij met het nummer ‘whenever, wherever’. Hierna heeft ze nog veel hits gehad waarmee ze een stempel heeft gedrukt in de wereld van de popmuziek. Een voorbeeld hiervan is ‘Waka Waka (this time for africa)’ dat door brak in 2010. Het was hét themanummer voor de FIFA World cup  dat in 2010 werd georganiseerd in Afrika.

Kensington op woensdag 22 november en donderdag 23 november 2017
Kensington is een Nederlandse rock – pop band uit Utrecht en het werd in 2005 opgericht. Casper Starreveld en Jan Haker begonnen in 2002 als klasgenoten met een schoolband. De band kreeg de naam TwoBeez, vernoemd naar hun klas 2B. Later gingen ze met Lucas Lenselink en Luuk Verink verder met de schoolband ‘Quad’. In 2005 verliet Luuk Verink de band en werd er een nieuwe gitarist aangesteld, Eloi Youssef. Hierna ontstond Kensington.

Mocht je naar één van deze concerten gaan, of wellicht een ander concert in de Ziggo dome, dan is het altijd leuk om vooraf lekker een hapje te eten. Hiervoor is genoeg keus aan restaurants in Amsterdam ArenA. Een restaurant Amsterdam ArenA is de GARD. Hier kan heerlijk genoten worden van traditioneel scandinavisch eten en er kan direcht overnaht worden bij het courtyard hotel.

 

https://gardtastescandinavian.com/nl/gard-amsterdam/

Gerelateerde artikelen

Goede artikel marketing

De beste HR software kiezen

Laat een specifiek aquarium bouwen op maat